- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #91715 üzenetére
Kinézem belőle...
-
xtremetuning
addikt
válasz
lemmy9 #91630 üzenetére
Mozi esetében ugye nem beszélhetünk elő-végfokról, hanem proci-végfok. Amennyiben aktív a szub (és nagyon nem tudok másra gondolni), akkor a prociból közvetlenül a szubba megy a kábel. Tehát sosincs dupla szub kábelezésed. Kivéve, ha passzív a szub és annak is kell külön erősítés.
-
xtremetuning
addikt
"Ez persze lehet a hallásom hibája is." - végre egy őszinte mondat.
És beállításé is lehet. Ugyebár minden egyes kábel után kalibrálni kellene....+ járatni....Nem is kell belőlük fathomot csinálni, ez nem elvárás. De a szubnál a kábel nagyon! szűk keresztmetszet.
Wolfhoz már tényleg kell a jó megjelenítő(szub), ezt aláírom. De a huskyig folyamatosan jön a többletinfo bármilyen alsó és középszerű szubon. És Norbi esetében nem ár-érték arányról volt szó, hanem hogy "fölélőtt". Hangminőségben, ergo élményben, NEM. -
xtremetuning
addikt
Ettől a hablatytól egy kicsit szakmaiabbat vártam volna....
1. Tele a tököm azzal, amikor azt írjátok egy szub kábelre, hogy "passzol". Ez nem egy teljes sávszélességű kábel. Az alsó tartományban dolgozik és ezáltal több infot hordoz magában, amiből minden szub tud profitálni.
2. Ha már megvette és hozott változást (miért is ne hozna), akkor miért kell leugatni érte ??? Az ő pénze és jobb élményt kap cserében. Ha nem lenne változás, akkor igazatok lenne, de pontosabb lett a mély, ergo előrelépés. És mekkora az anyagi különbség a 2 kábel közt ? Hagyjuk már...
3. Szomorúan látom, hogy senki sem írta le a lényegét a redhez viszonyítva : a boxer már hoz térleképzési pontosságot is a redhez képest, ami a mozi egyik legfontosabb eleme. Persze magyarázhatom, sokan azt sem fogják fel, hogy a szubnak ugyanúgy teret kell csinálnia, mint a többi hangsugárzónak....
A red egy retek ilyen téren, míg a boxer már mutat térbeli különbséget is, nem csak hangbeli pontosságot. És ez az információ nem a szubládákon múlik, hanem a kábelén.... -
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu #89664 üzenetére
-
xtremetuning
addikt
Rosszcsontok hazaértek ?
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #88891 üzenetére
Nem te lennél, ha nem hátrálnál ki, most hogy minden klappolna
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #88891 üzenetére
Sejtettem.....
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #88887 üzenetére
Az enyémnek most készült el a bútoros megfelelője.....
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #88876 üzenetére
Leírtad helyettem. Fel kellene már nőni ahhoz, hogy a kábeleket teljes értékű komponensként kezeljük.
Akárcsak az állványokat. -
xtremetuning
addikt
válasz
muzsikpeti #88669 üzenetére
Erre voltam kíváncsi. Köszönöm.
-
xtremetuning
addikt
válasz
muzsikpeti #88663 üzenetére
Mozira jobb, mint a 93-95 ? Kép-hang érdekelne.
-
xtremetuning
addikt
válasz
muzsikpeti #88629 üzenetére
És milyen a 103 ?
-
xtremetuning
addikt
válasz
enricotoxic #88352 üzenetére
Nálam ez pont az inverze.
-
xtremetuning
addikt
-
xtremetuning
addikt
Eddig trabantom volt. Most átültem egy kispókba, de ez sem megy nyolcvan fölé. no comment
-
xtremetuning
addikt
válasz
enricotoxic #87959 üzenetére
"snekelés" = svenkelés ?
-
xtremetuning
addikt
válasz
enricotoxic #87923 üzenetére
Van is igazad, meg nincs is. Anno, amikor a dune volt a top média lejátszó, illetve a cinemaster akkor indult a maga 5-7000 eurós árával, ergo nem volt opció, sokat röhögtünk, hogy a százezres dunéből kilóg a Harmonic Technology Magic Reference SE II madzag.....
De, ha azzal volt jobb kép és hang, akkor nem volt mit tenni, nem volt más alternatíva a feljebb lépéshez.Meg kell találni az egyensúlyt készülék és drót viszonylatában. Nyilván egy belépő kategóriásba én sem javasolnék a pc-s táptól jobbat. De például a Liszi féle denyont azért meghallgatnám valami jobbal.
-
xtremetuning
addikt
Az volt.
Rossz embertől kérdezel. Én minden apróságot hajlamos vagyok értékelni.Szvsz igen, megéri. Az ask egy nagyon jó erősítő, de az ymer.....az.....valami más.
Teljesítmény úgy, hogy iszonyat kontroll van mögötte. Azért lett 'csak' 2x300 watt, hogy megrendíthetetlen legyen. 2 darab 2,2 kW tápból állítja elő a maga kis torzítatlan hangját. Nagyon zenei, dinamikus és gyors a produkciója. Sokkal drágább konkurensekkel is felveszi a versenyt, sőt! jó párat le is zenél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- Titan quest
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest