- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
rappit4 #173253 üzenetére
Eszméletlenül drágák a 2.1 HDMI-vel szerelt AVR-ek, meg processzorok!
A szomorú, hogy hangminőség téren meg nem nagyon van előre mozdulás ahogy tapasztalom.Az ég világon semmi baj nem lenne, ha dupla HDMI (Monitor-Audio) kimenet lenne, a forrás eszközökön, de már egy rohadt optikai is félig meddig megoldás lenne.
-
törölt tag
válasz
Dorian #172774 üzenetére
Most, hogy megléptem a 4k tv, PS5 vásárlását megvettem egyik kedvenc filmem a Ryan közlegény megmentését UHD lemezen.
Egyrészt mert imádom azt a filmet, másrészt mert rongyosra néztem sima BD-n, meg annó dvd-n is így jó tesztelni is.
4k HDR-ben eddig soha nem látott részletek, színek, effektek jöttek elő, pedig 98-as a film.
Igaz, 65-ös méretet 2 méterről nézek. -
törölt tag
válasz
alphamooncam #172516 üzenetére
Haverom kukázott fillérekért egy régi Denon-t.
Optikai kábellel összekötöttem a CA bd lejátszómmal, olyat szólt, hogy az agyam eldobtam!Simán a mai félmillás vasakkal ért fel hangminőségben!
Mondjuk azért nekem kell a HDMI a HD hangok miatt, de mondjuk ez sem feltétlen igaz, mert a DTS core is rohadt jó.
-
törölt tag
válasz
BBéci #172507 üzenetére
Az elődök valóban gyenge hangminőséggel rendelkeztek, azonban az 5-ös egyik fejlesztése a hangminőséget érinti, játékok terén biztos, filmeknél is gondolom, már csak az UHD lejátszás miatt is, de lehet tévedek.
Nyílván egy Oppo-nál nem csodálkoznék, de egy konzol azért furcsálom, hogy felveszi a versenyt, persze ebbe van szubjektivitás is.
Ér valami hátrány ha az LPCM-nél maradok?
-
törölt tag
Sziasztok!
PS5-öt használok forrásként, és bd lemezek lejátszása során, mintha az LPCM hang jobb lenne mint a bitstream.
Elvileg így a PS dekódol nem az erősítő, ami számomra meglepő mert a vas egy Marantz SR 7007.
Tehát a bitstream-nek kellene jobban hangozni, vagy tévedek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest