- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha a hangkeverése jó is, sajnos a hangrögzítése már kevésbé (ugye elég sok zenész van, hangszer stb.), viszont valószínűleg ehhez már egy erős középkategóriás rendszer kell, hogy tényleg nagy élményt nyújtson.
A hangrögzítését minőségét pedig azért kifogásolom, mert ez az anyag (amikor még nem jelent meg blu-rayen), fel volt töltve a Youtube-ra, ugye valamilyen néző vette fel, igaz nem Prágában voltak, hanem valahol máshol, ráadásul ott valahogy jobban is előadtak 1-1 számot, az egész koncert hangulatosabb volt.
Utána ez megjelent CD-n, majd Blu-rayen is, és azt hittem hogy a Youtube-hoz képest nagy előrelépés lesz hangzásban, de nem. Persze, ennyi hangszerrel nem egyszerű masteringet készíteni. Valószínűleg az én rendszerem is volt a kevés hozzá.A JBL-re visszatérve nekem a JBL mindig is olyan semleges volt, vagy középút.
Mondjuk egy Dali-nak vagy Klipsch-nek van egy jellegzetes hangkaraktere, a JBL-ről ez nem mondható el. Olyan, minthogyha ilyen is lenne egy kicsit, meg olyan is egy kicsit, és ez a JBL. Nem tudom, hogy más hogy vélekedik erről. -
BRDragon
csendes tag
Azt mondták még ott hogy a KEF C hangfalakhoz nem jó a Denon erősítő ahhoz Marantz-ot válasszak inkább. Nem tudom miért mondták ezt, nektek biztosan van tippetek, vagy hogy igazuk van-e, de mindenesetre az a mondat volt az első ami elgondolkodtatott arról, hogy lehet nem passzol össze mindegyik erősítő mindegyik hangfallal... Mostmeg már a KEF C hangfalak szóba se jönnek ugye... Hacsak most valaki meg nem győz hogy azokat is érdemes meghallgatni
Visszatérve a Denon-hoz akkor az avr x1300 is visszakerülhet a szóba jövő erősítők listájára... Sőt mehet rá az Onkyo legkisebb legújabb modellje is... Így az 50 konfigból máris lett 150 amit meg kéne hallgatni
Szerk.: Feltéve ha ezt úgy szokták hogy minden szóba jövő erősítőt minden szóba jövő hangfallal kipróbálnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Xbox Ultimate előfizetések
- Napirajz könyv
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest