- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctrlaltdel13
őstag
Semmi sértőt nem írtam, és nem is akartam.
Pusztán egy megállapítás volt.
Saját rendszerem 90%-ig ezért lett cserélve és nem bántam meg.
Ha neked elég a dts hang által nyújtott élmény szíved joga, de ha eljössz hallgatózni hidd el, te is meghallanád a különbséget.
Igaz nálam a mozi ha nem is referencia hangerő, de nem sokkal alatta kezdődik.Ezt a tesztet hogy csináljam végig pc nélkül a rendszeren
-
törölt tag
Többször hallgatóztam én is...
Volt film aminél egyből, volt aminél egyáltalán nem tudtam különbséget tenni.Annyi biztos, hogy azokat a régi csúcskategóriás vasakat amik nem támogatják a HDMI-t, szinte ingyen adják.
Személy szerint inkább választanám azt, mint a HD hangokat!! -
A 2018as LG-m az xboxból érkező hangot 2.0-ra butíja és úgy ment át az erősítőbe,igaz inkább belépőszintű a tv-m.Pedig az Xboxon minden beállítást végigpróbáltam már,ahogy a tv beállításait is.
De érdekes,mert ha pc hangját küldöm a tv-be hdmi-n és onnan optikain az erősítőbe,akkor meg megvan az 5.1.Ha az xboxot közvetlen az erősítőre kötöm HDMI-vel,akkor is megvan.
Elég érdekes.
Így most az xbox audio/video jele is 2 felé megy.HDMI a tv-be,optikai meg az erősítőbe. -
szabeska
addikt
Ez nekem is világos már, viszont a majdani HDMI-zésnek a veszteségmentes 5.1 lenne a lényege, mivel az optikai kapcsolat csak tömörített formátumokat képes átvinni
Jelenleg is optikaival használok mindent. Persze a PS4-nél ez pont lényegtelen, mivel játékoknál csak tömörített hangot használnak a kisebb fájlméret miatt. Na, majd a PS5
-
exception
aktív tag
Nekem Lektor van, igazából ez kb. a Spektor és az Oberon között lenne. Nagyon jó hangú hangfalak, de kissé "fáradt" hangjuk van, színpadot pedig abszolút nem tud sztereóban építeni, egyszerűen itt be kell érni azzal, hogy jól szól. Az Ikon az első, ahol már éreztem némi teret, de az sem az az igazi pozícionált térérzet volt. A Dali ilyen, az Oberont még nem hallottam.
-
mpo
veterán
1 AVR-
1,5 5.0 szett
1 sub
0,2 kábelek
---------
3,7 vagyis, ha 100e Ft az erősítő (1 egység), akkor a vége 370e Ft.
Ha a Denon+Dali megvehető 370-ért, akkor 1 egység 148-ra jön ki.
Ha külön-külön vennéd, akkor 170+300=470 lenne.
A sub kb. 100 ezer, kábelek 20 ezer és máris 490 ezer Ft a teljes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest