- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhmpista
aktív tag
válasz
turoczi.pete #6652 üzenetére
Nekem alsókategóriában javult a hangzás. Kicsit jobban nyílt/körbevett a hangtér.
Szóval próba cseresznye.
Alsó szegmensben szerintem javulhat a hangzás legalábbis Denonnal.
A mostani jobb erősítőmmel meg nem érzem szükségét, bár nem is tudja. -
BBéci
legenda
válasz
turoczi.pete #6652 üzenetére
Szerintem inkább ront a hangon, mint javít. Még a dinamika is csökkenni szokott, ezt három különböző Yamahával próbáltam, tapasztaltam. Ugyanis beleavatkozik a DSP és attól kezdve már nem az eredeti Dolby Digital vagy DTS szól.
-
Joshi
titán
válasz
turoczi.pete #5529 üzenetére
Grat a cuccokhoz jól néz ki, nekem is valami hasonló megoldással kellene összeraknom a sajátomat. Azt írtad hogy 2db subod van, a másik hol van?
hackeeeee, Zsmester89, BBéci
Úgy írtok a Denonról mintha több kategóriával jobb lenne mint a konkurencia, ha tényleg így van akkor csak a Denon lenne ajánlott márka. Meg aztán mindig az van hangoztatva hogy hallgassa meg az ember, mert fontos az egyéni ízlés is. Tehát most megint ott vagyunk, hogy ti elmondtátok a saját véleményeteket valamiről. Az meg hogy meghallgassak egy erősítőt nem mérvadó, mert ugyan olyan körülményeket kellene teremteni az üzletben amilyen otthon van. Én pl a H/K 156-al is hallgattam zenét sztereóban a jbl 270-en és teljesen jó volt, és most az Onkyóval is jó hiszen ugyan az a hangfal. Én nem tapasztaltam különösebben nagy változást, talán az Onkyo jobban meg tudja hajtani mivel erősebb de kb ennyi.Más téma.
A hivatalos ajánlásban a hangfalak elrendezésénél a center a kijelző fölött kellene lennie, de mindenki a TV alá teszi. Miért? A másik pedig a surroundoknak fejmagasság fölött ~50cm-en kell lennie, az nagyon magasan van én még nem is láttam még így elhelyezett hangfalakat. -
taknyí
senior tag
válasz
Én kihúznám a frontokat (tüskék vannak alatta? ha nincs raknék alá) a szőnyegig (beforgatni a hallgatói pozíció felé), a centert teljesen a szekrény széléig (esetleg tüskéket alá), a sub-ot (szintén tüskék) is távolabb a faltól. Háttereket (állványra, vagy konzollal a falra) nem látni, azt a hallgatói pozícióval egy vonalba fülmagasság fölé 60-90 cm. A tv-nek a falon a helye. Ja, az erősítőt kivenném (helyére beraknám azokat a valamiket amik jobb oldalon a szekrényen vannak) és a szekrényre raknám (nagyon be van az szorítva oda). Kábeleket elrejteném a szekrény mögé.
-
Rbert
aktív tag
válasz
-
LordAxwell
senior tag
válasz
turoczi.pete #3828 üzenetére
Szia!
Én a Polk audio m20 szettet vettem meg pár hónapja, eddig meg vagyok vele elégedve, még mindig 130 ezer ft
-
SzlobiG
félisten
válasz
Én most vettemna quartz szettet és nagyon jók.
-
törölt tag
válasz
taga, eltax, pioneer felejtősek..
-
törölt tag
válasz
turoczi.pete #3826 üzenetére
Ezzel mi baj?
-
törölt tag
válasz
turoczi.pete #3823 üzenetére
Én Boscton acoustic-et részesiteném előnyben. Mind zenére, minfd mozira remekel.
Páran a Wharfedale Quartz-ot mondták jónak. azt meg kell fülelni. -
Norbi 72
veterán
válasz
turoczi.pete #3816 üzenetére
1200 +: Atmos,DTS X (frissítéssel),Hdmi 2.0a,HDCP 2.2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Mercedes topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- The Alters teszt
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest