- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz
novi68 #79877 üzenetére
De így csak virtuális centered lesz. Persze ez sem feltétlen rossz, na meg így bukod a szobakorrekció lehetőségét. Ha csak sztereó, akkor abból van egy kis erősítő HDMI-ARC csatlakozással meg sok egyéb szolgáltatással [link] , de mondjuk Németből rendelve 150-160e Ft-ért már tudnál venni egy 5 csatornás Yamaha-t [link] és hátulra meg lehet tényleg tudnál tenni vez nélküli surround-okat [link] (ezen lehetőségeket abszolút nem ismerem, nem tudom, hogyan működik ez a MusicCast, hogy lehet-e ebből surround-okat csinálni)
-
morfondőr
addikt
válasz
novi68 #79875 üzenetére
Sztereó erősítővel nem lesz 3.1, csak max 2.1, vagy arra gondolsz, hogy a házimozi erősítő mellé sztereó is lesz? Ha a TV lesz a lejátszó, akkor a legtöbb esetben elég az ARC is, mert a HD sávokat nem támogatja a TV-k többsége (ezt külön meg kell nézni az adott típus specifikációjában). A legtöbbet használt DD vagy DD+ átmegy ARC-on is.
-
válasz
novi68 #79742 üzenetére
Ezek elég öreg erősítők. Onkyonál a HDMI probléma szerintem előfordulhat , elég sok panaszt olvastam AV fórumon. Pio e tekintetben nekem jobbnak tűnik,de ez is egy öreg vas. Ha elég az ARC szolgáltatása akkor mindegy igazából,de lehet találnál régiben olyat ami tényleg csúcs volt anno.
Nem biztos, hogy ezek akkoriban is a csúcsot képviselték hanginőségben,de nem ismerem őket, csak amit olvasok.
Ha ilyen öreg vas is érdekel akkor van Cambridge is a piacon :[link]
Ez sztereóra biztos hogy jó.
de most láttam hogy van fent Yamahából is egy remek kis gép eARC nélkül: [link] -
válasz
novi68 #79740 üzenetére
Ha a Tv-n nem csak Streamelt filmet játszol le, hanem esetleg letöltött verziókat , akkor az eARC jól tud jönni , egyéb esetben meg kell hogy elégedj az ARC nyújtotta hangminőséggel filmek esetén .
Ha jó sztereó kellene, akkor Arcam vagy NAD, Cambridge, Anthem vonal lenne jó ,de ott lehetetlen ebbe a pénzbe beleférned.
Ha megfelelt eddig a Denon sztereó nyújtotta teljesítménye ,akkor viszont nincs gond, mert azt azért hozza a legtöbb mai erősítő.
Sztereóban szerintem a Yamaha viszonylag jó produkciót tud nyújtani, Sony is meglepően friss és jó.
Ha nem probléma a kevesebb szolgáltatás( érdemes utána olvasnod mit tud és mit nem) akkor ajánlom a Sony STR 790erősítőt. Van fent aprón egy : [link]
Ez ráadául tud eARC-ot is.
Vagy a Yamaha RXV4A ez szintén eARC és HDMI 2.1 [link]
Én ezeket ismerem, más majd lehet mond más ötleteket is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Háztartási gépek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Autós topik
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest