Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quetz
őstag
-
wep
tag
BBéci fórumtársat kérdezd, ő valószínűleg hallotta a kérdéses dobozokat.
-
zsoika
addikt
Szia. A bögreszettek hangját nem lehet összehasonlítani a "nagy" szettekkel, mert az 5.0 kis hangfalakban a hangszóró méretéből adódóan képtelen 120Hz alá menni. .....tehát mélyláda nélkül hallgathatatlan. Ebből adódóan igazi sztereót sem tud csak 2.1-et és az 5.1 nél a 120Hz (ami inkább 150Hz ) vágás miatt az az alatti hangokat a mélynyomóra teszi át. Magyarán ha egy férfi mély hang szólalna meg a centerből ,de a vágás miatt az a mélyládából fog szólni ....ami ugye akár hátul is lehet. A hazngsás változni fog mert a 80Hz fölötti hangot már kihallod. A példánál maradva a férfi hangot hátulról (is)fogod hallani ,nem csak a centerből. Volt 3db bögreszettem ...ezért váltottam én is állványos sugárzóra. Láttam hirdetve focal sib et 100eFt ért .azzal jobban járnál.
-
tranceplanet
addikt
Nem ismerem a cuccodat, nekem viszont HKTS 16 van. A szubládáknál nincs viszonyítási alapom minőségihez, de nekem a szubládája bőven jó, sőt túl sok. A szatellitek viszont igen gyengék, csak nagy hangerőn kezd el tűrhetően szólni, de akkor is eléggé alja. Régen egy nagyon gagyi noname 5.1 szettem volt és rákészültem, hogy na majd a harmantól elájulok, de nem. Nyilván ezek bögre szettek, nem lehet sokat várni, de na. Amúgy panelban, egy 28nm-es nappaliban hallgatom, itt sajnos óvatosan kell bánnom a hangerővel, egy családi házban jobban megküldeném. Szerintem valami minőségibb kompakt szettet válassz!
-
Lacielvtárs
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Dell Precision munkaállomások
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest