- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
jambiyya
őstag
válasz
konigjanos #71196 üzenetére
Szerintem a várakozás közben érdemes lenne hallgatózni, akár márkaboltban, akár hirdetőnél.
-
spiky03
veterán
válasz
konigjanos #71187 üzenetére
Én még ajánlom a Cantonokat is egy meghallgatásra, ott is a Chrono szériát vagy a fölötte lévőlet.
-
I'am Dony
őstag
válasz
Egyetértek BBéci ajánlásával a Focal ill. MA tekintetében a Quadralt nem ismerem.
Ha kedveled keményebb, élesebb magassugárzókat ill. az ilyen hangzást - ezen az 5200 vmennyit tompít - akkor jó választás lehet a Chorus széria. Ha inkább természetesebb hangzást keresel, részletező és természetes hangú közép és magas tartománnyal, akkor a Silver 300 egy nagyon jó választás. -
BBéci
legenda
válasz
Mivel nem nézegetem a használt hangdobozokat, fogalmam sincs arról, hogy éppen mit kínálnak eladásra.
Focal Chorus, Monitor Audio Silver, quadral Chromium stb. -
BBéci
legenda
válasz
konigjanos #71183 üzenetére
Egyetértek Doriannal, hagyd a DALI-t, rengeteg más gyártó termékei vannak jelen a piacon.
Nem rossz az IKON, de csak akkor érdemes megvenni, ha valami bombajó használt ajánlattal találkozol, újonnan túlárazott.
Ne érts félre nem vagyok DALI utáló, egyik kedvencem RUBICON sorozat, pláne az EPICON-ok, de azokat belépő topikban még említeni sem szabad. -
BBéci
legenda
válasz
konigjanos #71176 üzenetére
Ahhoz az erősítőhöz mindenképpen érdemes a CONCEPT-ről feljebb lépni, de nem a LEKTOR-ra.
-
Dorian
félisten
válasz
konigjanos #71176 üzenetére
Valamennyi biztos lesz, de inkább nagyobbat lépnék. Dalik amúgyis lusták, mozira nem azt vennék.
-
Dorian
félisten
válasz
konigjanos #67131 üzenetére
Meg hangváltó modd.
-
Dorian
félisten
válasz
konigjanos #67126 üzenetére
Nekem pl. az Ikon egyáltalán nem tetszett (zenén főleg), főleg középtartományban volt furcsa.
A tuningolt (tehát azért nem az alap) Concept 6-aim aki megvette, Ikon 6-ot cserélt rájuk. -
válasz
konigjanos #67126 üzenetére
A nem korrigálható paramétereik azonosak, kalibráció után kb. ugyanott lennél velük. A nagyobb érzékenység akkor kell, ha kifutsz teljesítményből, ami 18 nm-en csak crossover nélkül történhet meg.
-
hunaqua
addikt
válasz
konigjanos #62680 üzenetére
7.1.2 surround back Ez egyedül lehetne kicsit lejjebb,de a moziban is fent van. A szobához is igazodni kellett.
-
Teal'C
veterán
válasz
konigjanos #59918 üzenetére
Átlóban kell tekergetni a tévét
. Na nem olyan durván csak épp hogy kb 1cm-t mozogjanak a sarkai illetve nyitott tenyérrel kell a folt széleinél körkörösen befelé haladva lapogatni. Nem izomból!!!
-
Dorian
félisten
válasz
konigjanos #59717 üzenetére
A témában egyébként az a vicces, hogy Hosszúnak ha jól tudom a hülyeségektől mentesen is nagyon jó rendszere van, így nem lenne rákényszerülve ezekre. De valszeg ezt adja nyughatatlanság és a sok szabadidő kombinációja.
-
törölt tag
válasz
konigjanos #59717 üzenetére
Még kb.egy kiló alatti project 2-t csak-csak de egy Arcam vagy CA-t próbáld fejre fordítani, természetesen saját költségre.. Mert rendben van hiszek neki de akkor én mondom milyen készülékeket fordítson meg(pl végfokok, vagy házimozi erősitő) de ha nem bir ki egy filmet nekem ne nyujtson be semmilyen számlát.
más büdzséjére meg kisérletezni nem korrekt se részéről se részemről de nála megtenném..
-
jambiyya
őstag
válasz
konigjanos #59713 üzenetére
No és a komment?
"Amennyiben a vezeték engedi, próbáld ki, hogy az erősítőt vízszintes irányban elforgatod legalább 30 fokkal – hátha…"
-
ada19
senior tag
válasz
konigjanos #59713 üzenetére
Nem kamu, kipróbáltam és TV-vel is működik a fejreállítás! Eszméletlen a különbség, most nézhetem újra a kedvenceimet.
-
törölt tag
válasz
konigjanos #59681 üzenetére
fejre fordított erősítő,
Tényleg megváltozik, de nem pozitívan: 1-2 órán belül leég az elégtelen szellőzéstől és recseg a burkolat a nem megfelelő terheléstől, ki is szakadhat akár a trafó
Mikrofon: teret úgy hogy akarsz ha mindkettő menne együtt?Marhaság is egyszerre a pre out és a hangfalkimenet használata: minőségi különbségek, fáziseltolás...
-
mikrofon
veterán
válasz
neeehhhhh
-
szabeska
addikt
válasz
Húúúúú
-
Quqesz
nagyúr
válasz
konigjanos #59673 üzenetére
Nade melyik? 50/80/100/150/800??? Kép alapján a 80-as. És papír vagy textil?
-
gabber01
addikt
válasz
konigjanos #59673 üzenetére
Ja, hát ő nagy mágus az ezotériás hifi vonalon. :D
De szokták mondani, ki kell próbálni. Ha működik, nem hülyeség, bármennyire is annak tűnik. (persze az, de ez. Őst mindegy :D) -
válasz
konigjanos #59090 üzenetére
Tudnak is csípni, ha jól szigetel a cipőd/papucsod. Nálam minden nem műanyag elektronika földelése kötelező, de szerencsére könnyű DIY megoldani.
-
Totatti(Hun)
tag
válasz
konigjanos #58936 üzenetére
És ha nem jön meg akkor szerinted mi lehet a baj (mert nekem néha van olyan is)azt nem ìrtam hogy ilyenkor villog az egyik ikon a kijelzőn esetleg a HDMI kábel vagy mi. Neked milyen hosszú a kábel és milyen típusú?
-
Buckey
őstag
válasz
konigjanos #58857 üzenetére
A táp egy 10 V-os tápegység (de lehet akár 9V-os is), a be-kikapcsolást pedig egy [ilyen] elosztóval oldottam meg.
Szerintem az a "12 V DC/150 mA trigger-compatible device " is megfelelő lehet, mert a ventilátor nem vesz fel annyi áramot. De nekem s750-em van, azon nincs ilyen. -
venom8888
őstag
válasz
konigjanos #58470 üzenetére
Ez jo kerdes, en is ha megveszem a logitech z906. akkor csak oszedugom a geppel azt csa? Vagy kulon hagkartyat kel hozza venni?
msi b450 tomahawk max lapom van. -
válasz
konigjanos #58470 üzenetére
Nincs, mert bármi jó. Nyilván HDMI 2-höz olyan alaplap vagy GPU kell, de a minőség mástól csak picit függ, és akkor is csak a kép. Tudod külön HDMI-n kiadni a képet és a hangot.
-
arcitec
addikt
válasz
konigjanos #58435 üzenetére
Valószínűsíthetően el van írva, hogy Atmos. DD+ is egy formátum ami szintén lehet Atmos is, már ha tartalmaz Atmos hangsávot. Bizonyos lejátszók, mint pl az A400 kiírják, hogy miféle a hangformátum, ami lehet, Dolby estén Dolby Digital, TrueHD, DD+,
-( Egyébként fülre hallhatóan még nem érzékeltem különbséget a 2 formátum közt, pláne pl Atmos demók is ezen 2 hangformátumot - TrueHD,DD+ - tartalmazzák)- tehát ezen utóbbi 2 tartalmazhat Atmos hangsávot is. Ha nem, akkor bizony "csak" azt a formátumot írja ki, mint ami pl. a forrás, a képen látható. -
mikrofon
veterán
válasz
konigjanos #58365 üzenetére
Nekem Ugoos am6 plus van. Az kezeli a dolbi Atmos-t is és a dolby vison-t is. Gyári androiddal és Kodi lejátszóval, vagy Gyári androiddal és VLC player-rel, és elvileg CE-vel is. A hangot már magam is teszteltem, és most már használom is andoid+Kodi párosítással.
A képet nem tudom tesztelni, mert a megjelenítőm erre nem képes.... -
boroskarcsi
tag
válasz
konigjanos #58365 üzenetére
Szerintem tedd át ebbe a topikba:
https://prohardver.hu/tema/asztali_medialejatszok_audio_video/friss.htmlés az Egraet A5 nem ajánlom. Szerintem.
-
arcitec
addikt
válasz
konigjanos #58156 üzenetére
Véleményem szerint ez pont jó légteres elhelyezés. Ha még csak épp jó meleg az vele járó tényező. A lényeg ami nálad a leírásod szerint, a szellőzés teljesen rendben van.
-
konigjanos
senior tag
válasz
konigjanos #58149 üzenetére
A másik kérdés, egyáltalán szükségem van-e rá: denon x5200w, 9cm felette, 21 cm mindkét oldalon mellette, hátulja nincs az állványnak. annyita melegszik, hogy a kezem rajta tudom tartani, nem éget, csak jó meleg.
-
vilga
tag
válasz
konigjanos #57939 üzenetére
-
Beni2360
félisten
válasz
Az említett SD kártyára felírt CoreElec rendszer egy 40-45 $ amlogik boxon futtatva tudja minden hang tovább engedését-kezelését és csak az AVR tudása szab neki határt.
-
mikrofon
veterán
válasz
Az Ugoos am6 plus elvileg biztos!
Azért elvileg mert én eddig még nem tudtam kipróbálni. Ha meg lesz az erősítőm akkor megteszem. Viszont a megfelelő fórumokon van erre pozitív visszajelzés. Fontos még még a lejátszó, mert egyelőre b csak a VLC, az androidos Kodi és WiMu Player képes lejátszani a DTS vagy Dolby tartalmakat és rendesen továbbítani a csatornákat a AV Receiver felé.... -
törölt tag
válasz
konigjanos #57846 üzenetére
KEF.et, ELAC-ot és Polkot is ajánlom Wharfedale és Acuoustic is jó mellé, Focal lenne az egyik legjobb Elac felett, Sonus faber belépő ismeghallgatható és nincs vészes árban. Fyne audio us lehet elérhető számodra. Heco végül, ha egyik se tetszene eddig és olcsóra vágysz (de azt kizárt!)
-
törölt tag
válasz
konigjanos #57839 üzenetére
Inkább opticon..
-
Dorian
félisten
válasz
konigjanos #57827 üzenetére
Sztem az Ikon 6 egyáltalán nem jò hangfal abban a kategòriában. Nem egysèges a hangja, a szalag magas nem jò vagy nem jòl van interpretálva.
-
törölt tag
válasz
konigjanos #57827 üzenetére
6 MK II
... -
törölt tag
válasz
konigjanos #57824 üzenetére
igy van, ÉnDali Opticont vagy Rubicont választanék hozzá -főleg ha külföldi szállitás is szóba jöhet.
-
azelsomillio
csendes tag
válasz
konigjanos #57516 üzenetére
Az extreme audio-ban 80e (mint mindenhol máshol), de ott van 10% törzsvásárlói kedvezmény is.
-
BumBum Jack
tag
válasz
konigjanos #57516 üzenetére
Szerintem a DIGIbest-nél lehet az a klipsch.
Ha az oldalra látogatsz ,akkor felugrik egy kis üzenő ablak,megkérdezi miben segíthet...
Rákérdezel mennyi lenne az utolsó ára a klipsch r-12sw.
Én itt vettem tavaly a yamaha rx v 485 123 ezerért , idén februárban meg a jamo c910 ládát 80 ért. Ki is szállítja neked ingyen. -
ada19
senior tag
válasz
konigjanos #57423 üzenetére
Valószínűleg igen, de nyilván ez függ sok mindentől (helyiség mérete, elhelyezés, mire használod stb.).
Ennyiért vagy minimális bukóval bármikor el tudod adni, vagy ugye élhetsz a 14 napos elállási jogoddal ha nagyon nem tetszik.
-
balazska92
senior tag
válasz
konigjanos #57171 üzenetére
Igen, elnézést azt nem írtam, de az is be van állítva.
-
BBéci
legenda
válasz
konigjanos #57084 üzenetére
1. Olvasd el az oldal jobb felső részén linkelt ajánlott irodalmat!
2. Az LFE+Main nem ajánlott beállítás.
3. Részemről a mindent 80 hertzre az alap, aki haladó szinten házimozizik, az kísérletezés után kissé eltérhet ettől.
4. A házimozi egyik legfontosabb szabálya, követelménye, hogy az összes hangdoboz ugyanabból a családból származzon. Ez nem vonatkozik a szubládára. -
Markimark30
csendes újonc
válasz
konigjanos #57074 üzenetére
Köszönöm szépen. Már működik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Call of Duty: Black Ops 6
- Assetto Corsa EVO
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest