- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
KovyBoy
tag
válasz
hdekakas #5040 üzenetére
Komoly, hogy egy ilyen TV-n nézed a VHS filmeket?
-
KovyBoy
tag
válasz
hdekakas #5040 üzenetére
Nem releváns a lemezjátszós hasonlat, mivel ott jó eszköz esetén az erősítő felé történő komoly hangminőség továbbításáról van szó (emiatt ragaszkodnak hozzá!), míg ez VHS esetén nem mondható el. Sem nem tartós, sem nem jó a minősége.Egyszerűen kifutott technológia, amit el kell fogadni. Felhasználását tekintve sem ergonomikus ().
Tanácsomat abszolúj jó szándékból adom a te érdekedben, szvsz jobban is fogod szeretni, mint a VHS-t. -
KovyBoy
tag
válasz
hdekakas #5034 üzenetére
Van az úgy, hogy kicsi a pöcs és kiesik...
Azon még nem gondolkoztál, hogy a mágnesszalagot lecseréled maradandóbb digitális képlejátszóra/rögzítőre?
A VHS minősége és tartóssága is nagyságrendekkel marad el a ma már kevés pénzért is elérhető egyéb eszközöktől.
Ha netán családi anyag van VHS-en (ami miatt ragaszkodsz a videjóhoz), akkor éppen ideje mihamarabb digitalizál(tat)ni még mielőtt használhatatlan lesz, aztán pedig már az új digitális eszközön nézni.
Fontold ezt meg és ne kábleben gondolkozz, hanem új eszközön, ne "pöcsölj"! -
Osynho
addikt
válasz
hdekakas #4230 üzenetére
Nem játszok a tv-n, így nem érdekel a 4K. És szerintem nem én vagyok kisebbségben. A másik, hogy a felbontás csak egy kis része a képminőségnek. Mit választanál: egy felhősödésmentes, jobb kontrasztú, színhelyes megjelenítőt, ami full hd, vagy olyat, ami 4K, de a felsoroltakban gyengébben szerepel?
Játék esetében bejön a képbe az input lag is. Ebben gyengébbek voltak a 4K tv-k, nem tudom az újabbak fejlődtek-e.
-
-
válasz
hdekakas #4225 üzenetére
erről azért meg van a véleményem...nem rég dvd-éket dobtuk ki polcról, most a BD-eket fogjuk?
Én inkább az vallom, legyen egy nagyon jó 5.1-es (vagy 7.1) full hd-és rendszered, mint egy 4k, de alap cuccokból...
De ez az én véleményem...én nem adnám oda plazma tv-ém egy 4k-ás tv-ért... -
BBéci
legenda
válasz
hdekakas #4193 üzenetére
Túlságosan sokat foglalkozol a teljesítménnyel, a wattokkal. Drágább erősítőt elsősorban a jobb hangminősége miatt érdemes venni, az a legfontosabb.
A honlapokon, akár a gyártóén megadott értékeknek a valós használat során kinyerhetőhöz kevés közük van, ezt sem árt tudnod.Az általad kinézett erősítő például körülbelül 5x40-50 wattot ad le, nem többet. -
Sz_Imre
senior tag
válasz
hdekakas #3880 üzenetére
"Még kérdés: A hangfalakhoz adnak kábeleket, ha igen kb milyen hosszúakat?
HDMI-n keresztül úgy használható az erősítő, hogy a PC-t hdmi-vel az erősítőre kötöm, majd az erősítő hdmi kimenetén továbbvezetem a TV-re? PC-s játékok esetén így a hang az 5.1-en jönne, a kép meg a TV-n?"Igaz nekem Pioneer erősítőm van és a megjelenítő pedig monitor, de igen működik a dolog, mert nálam is így funkcionál.
A sub sem rossz, de lehet hogy használtért jobbat kapsz azonos összegen.
A szoba mérete mekkora? Csak hogy a hangfal szett miatt hogy kitudja -e tölteni normálisan a hang teret.Subnak JBL Arena 100 ha ez még belefér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Reklámblokkolók topikja
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest