- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
Alex91 #44595 üzenetére
Remélem, ezt legalább tucatnyi 10000 és 1 millió forint közötti kábel összehasonlítása alapján állítod!
Amit én használok 15 éve, annak métere 60-65 euró. Árát meghaladó a hangminősége, de csodák nincsenek. Több drága kábelhez hasonlítottam, sajnos jelentős különbségeket hallottam. Ettől függetlenül élvezem a rendszerem hangját, de kicsit fájó szívvel gondolok azokra a hónapokra, amikor a csúcs tesztmadzagok voltak bekötve. -
törölt tag
válasz
Alex91 #44595 üzenetére
Igen, abban is van marketing mint minden másban.
Viszont érdekes módon a drága kábelek ellen, egész sor hadjárat, önjelölt hősök, mérések arzenálját sorakoztatták fel, hogy még csak véletlenül se dőljenek be az emberek a csúnya lehúzós marketingnek.
Addig tv-ből nyugodtan lehet venni a fél millás LCD-t, mert az már 4K, és ez a jövő!! -
Vitee
aktív tag
válasz
Alex91 #43685 üzenetére
Szia,
Köszi a választ. Ez nem okozhat problémát? Itt amit találtam a topicokban, az az, hogy ebben az esetben ha a projektor HDMI-je nem ARC képes akkor nem fog menni, nem lesz hang. Ha pedig lenne neki akkor meg lesz valamennyi delay, mert a SB-on megy keresztül a video jel. Ezek igazak?
Egy HDMI splitter egyébként megoldás lehet? Ez menne a boxba és ennek van 2 kimenete, egyik a projektorba másik pedig a SB-ba lenne csatlakoztatva.
Elnézést a sok hülye kérdésért, sajnos ebben nem nagyon vagyok otthon.
Köszi -
válasz
Alex91 #42888 üzenetére
Nem jó, csak a Denon esetében működik amiket nézegettem az Alexa hangvezérléshez csatolás.
Zigi:
Igen amit rákötnék: Playstation, TV, Internet (netrádió, hangvezérléssel elérés - Alexa rendszer), néha PC vagy laptop, hálókábelen keresztül NAS hozzáférés.
Egyébként azt mondom, hogy most nem ülök ajtónak háttal, de ha elrendezem a nappalit máshogy akkor igen amit nem is szeretnék. -
BBéci
legenda
válasz
Alex91 #42594 üzenetére
Előbb döntsd el, hogy padlón állót, vagy állványost szeretnél! A polcsugárzó elnevezés fals, félrevezető. Nem akarlak lebeszélni az állványosokról, csak azokat tartom túl kicsinek, amiket kinéztél. Amennyiben 5.1 rendszert állítasz össze belőlük, akkor akár elegendőek is lehetnek, sztereóban már erősen kompromisszumosak.
-
BBéci
legenda
válasz
Alex91 #42583 üzenetére
Szerintem mindhárom hangdoboz túl kicsi ahhoz, hogy egy 20 négzetméteres szobát hanggal betöltsön. Amennyiben mindenképpen ezekhez ragaszkodsz, akkor legyen a Monitor Audio.
Jó hír, hogy a jelenlegi hangdobozaidnál bármelyik sokkal jobban szól, ami nem nehéz, mert a Studio 170 mindennek a legalja. [link] -
Kicsibors01
csendes újonc
válasz
Alex91 #41191 üzenetére
Köszönöm!
Én is néztem ezeket, illetve a JBL playlist 150-ethttps://www.av-online.hu/egyeb/jbl-playlist-150-bluetooth-hangrendszer-teszt_2148
csak nem igazán látom át a 2 márka között, a hang/adatátvitelben mutatkozó különbséget. A JBL-re konzekvensen bluetooth hangszóróként hivatkoznak, miközben a Chromecast támogatottsága miatt hálózati adatátvitelt emlegetnek, és jó hangminőséget. A HK tesztjében, amit te is küldtél, egyértelműen beépített wifi adapterről beszélnek, de a HK appon kívül a továbbiakban nem részletezik az adatátvitel módját.
Te amúgy melyiket választanád (HK vs JBL)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest