Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Na vegre lement...mikor megfordittam a polaritast nem volt jo visszallitottam es egy picit maskepp raktam le a hangszorot. Ami kepen van tudom fobeloves jar az ilyen hagszorohelyert de ez van ezt kell szeretni.
Valami olyan erzesem van hogy bent a sarokban 45 fokban nem jo ha picit kijjebb rakom nem jo de ha egy picit kozepre iranyitom mar jo...mar a meresnek jo tudom hogy nem ugy kene allni.
Ami meg erdekes hogy amikor az elobb lement a a mereteket jol belotte meg most is a center speaker kivetelevel amit 30 cm-re irt. [kép]Ami meg erdekes hogy a lentiek alapjan, hogy nemcsak levet meg tavolsagot allit, megneztem a eq beallitasokat is de ott nincs semmi. A regi erositon room setup utan az eq beallitasba beirta hogy Audyssey de most nincs ott semmi csak 3 db preset uresen. es a csuszkak is kozeppen allnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest