- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
toeri
aktív tag
Én akkor sem kötnék rá, ha lehetne...
(Ugyan pont én beszélek, akinél két akkora frontláda van, hogy nem kell melléjük sub.) :))
Azért nem kötnék rá, mert a passzív sub meghajtása jelentős áramfelvétellel jár, és ha megnézed a legtöbb ilyen erősítő tápja nem bírja huzamosabb ideig ezt szolgáltatni -pláne nem egyszerre több csatornán. A konkrét típusnak nem néztem utána, de nem is a levegőbe beszélek, többször előjött már ez a probléma. Vagyis ha mindenképpen teszel be szub-ot, akkor mind az erősítőt, mind a hangzást megkímélheted a nagy áramrángatásoktól úgy, hogy a szub saját táppal és erősítéssel rendelkezik. (Ortodoxok másik hálózati fázisról is táplálják, az őrültek külön kábeleket húznak ki a villanyórától a HiFi-ig. Ezt csak azért mondom, ha valaki az előbbieket őrültségnek gondolja, akkor lássa, messze lehet ezt még fokozni!!!) :t
[Szerkesztve] -
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest