Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
sugarforce #5032 üzenetére
oké, de ezen egy ssd lóg, nem hdd, az nem lesz szűk keresztmetszet
ha egyik irányba tud 15MB-ot, másik irányba mért tud csak 6-ot? igen messze van egy gigabites lan sebességétől mindkét érték, megint azt tudom mondani, más ha torrent kliensnek haználja, tud rá 30MB-tal letölteni, én meg nem, tehát nem az usb a szűk keresztmetszet, 240mbps-ig biztos jó, a file rendszer miatt lenne ennyi difi?
a router maradna router, csak megnéztem egyáltalán milyen belső sebességek vannak router és gép köztsutszi
ntfs igen, formázzam át?Patice
elvből nem költök rá se sokat, azt hiszem nem akkora hatalmas igényeim vannakígy 2019-ben pláne
vadkörte
adott egy subnotebook, működik tökéletesen, ez, a konfig is stimmel, ha kell os-nek veszek egy 120-as ssd-t én is, egyébként 1db 1tb ssd megy rá usb-n, nem lesz több, nem lesz hdd, pár kedvenc 4k hdr film, 1080p-s megy a gépekről servioval is gond nélkül - ha meg mégis kell több veszek még egy 1tb ssd-t, nem akarom semmilyen szinten hallani a hdd-k zaját, itt nem lehet eldugni messzire a gépet -szerk:
szétugrot ( :
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Építő/felújító topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó redundáns tápok
- HP 1200 W (Silver) szerver tápegység + minőségi tápkábel - Akció!
- Szerver Tápegység Gold / Platinum 750W 1000W 1200W 1600W 2000W Breakout Board Kábel HP DELL 12V
- Huawei ups 3000va belső akkumulátoros szünetmentes tápegység UPS2000-G-3KRTS eladó!
- APC Smart UPS On-Line 2000VA, 1400W, 230V
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest