- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm89
őstag
válasz
devil-k #3023 üzenetére
Először arra gondoltam, hogy egy kis androidos box jó lenne nekem. Nem lenne jó?
wifi:
30/5 Mb -es netem van. Komolyabb célokra nem alkalmas szerintem. Az a gond, hogy amióta tablet van, nem nagyon kapcsolom be a gépet, csak film letöltésre és amíg megnézem (tv-re kötve). De az a gond, hogy így az arányt nem tudom tartani, mert nem tölti vissza a filmet annyi idő alatt. Ráadásul valamiért be se tudom állítani rendesen a port forwardot, egyszerűen nincs feltöltésem a tracker szerint (a programban se mutat feltöltést, csak 1-5kbps ... De tudom ez már nagyon off. (t-home net, cisco router, próbáltam már sok leírást, de semmi, a μTorrent is azt mondja, hogy korlátozott a kapcsolat, pedig a port nyitva van neki..)Tehát nem feltétlen épített gépben gondolkozok, hanem valami egyszerűben. (android box)
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest