- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
T-ohm
csendes tag
Hali én is szoktam hangfalat építeni de nem értem miért lenne olyan sok idő...
Ha valaki nem akar kisérletezni a hangzással,akkor menjen be egy normális boltba ott meg lehet hallgatni a mélyládákat,hangfalakat és amelyik tetszik azt gyári méretek alapján le lehet másolni én egy ultimate mélyládát néztem ki nem rég a natúr doboz 15000 ft a boltban,ha nem akarunk vesződni otthon a fűrészelgetéssel meg méricskéléssel akkor egy asztalossal lehet beszélni aki levágja a lapokat,ezeket 18mm mdf lapból szoktam csinálni.az asztalos 1200ft-ot kért volna az anyagér és a fűrészelésért,de nekem vannag kisseb gépeim és akár szekrény elemekből is elkészíthető a doboz. Ha megvannak a lapok akkor csak össze kell csavarozni,de ajánlott faragasztót is használni az illesztésekhez mert stabilabb és légmentes lesz majd ki kell vágni a hangszóró,csatlakozó, és esetleg a subcső helyét ezeket is érdemes szilóval beragasztani hiszen a doboz nem szédszedésre készül a csavarokat süllyesztve tegyük be és akár ki glettelhetjük a helyét hogy ne látszódjon (erre vannak kifejezetten ilyen tipusu fa tapaszok),majd némi csiszolás és festhető vagy kárpitozható. Kárpitozásnál is faragasztót érdemes használni ami fehér de száradás után átlátszó lesz,tehát nem baj ha átüt a kárpiton,aminek a teljes felületét be kell kenni.
Nekem egy mélyláda összerakása, mérések kb 15perc, fürészelés kb30 perc,
összecsavarozás és ragasztás kb 30perc,némi csiszolás az illesztéseknél ha szükséges, csati,hangszóró,cső beillesztése kb 10 perc kárpitozás 30perc, durván 2 óra alaat megvan.
Hang csillapító anyagot nem szoktam használni mélyládánál de a hivatalos anyagot helyettesíthetjük vatelinnel is ami úgyan azt a hatást kelti és olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest