Hirdetés
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kihívót kap a Red Magic?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
norbert1998 #19960 üzenetére
Egy nyilvános fórumon a személyeskedés a legfeleslegesebb dolog, s a fórumokat nagyon sokszor méregként öli-bénítja bármilyen személyes kontaktus. Épp elég válaszadók önérzete, hiúsága, ami esetleg eltorzíthatja a szakmaiságra irányuló törekvéseket. Itt a személyes ismertség van éppen a háttérbe tolva. Mindjárt működik is egy kicsit a fórum...
-
shalafi66
veterán
válasz
norbert1998 #19949 üzenetére
Ha több a csillapítóanyag, halkabb mélytartományban, de csökkennek a jósági tényezők és emiatt jobb imp.válasz várható, pontosabb lesz. Ezt néhányan éppen fordítva érzékelik, kevésbé "pattogós", "feszes" jelzőket szoktak mondani rá.
-
shalafi66
veterán
válasz
norbert1998 #19946 üzenetére
Megint az a kérdés, van-e valami gond így a méllyel, hangolnád-e tovább csillapítóanyaggal... Valószínűleg nem szól olyan frekvencián, ahol állóhullámot gerjesztene, ezért a kevés csillapítás. Minél több a vatta, stb. annál kevesebb lesz mélyben.
-
shalafi66
veterán
válasz
norbert1998 #19938 üzenetére
Mivel számít a csillapítás elhelyezése, anyaga, és mennyisége is, ezért biztosan változni fog, hogy jobb lesz, vagy rosszabb, azt nem tudhatja senki így fórumon keresztül. Az oldalfalak közelében elhelyezett csill.anyag pl. állóhullámokra szinte hatástalan.
(#19939) perempe
Remek, közeledünk, és hogy lesz ez hatással a hallgathatóságra? Mert jobban érteném, ha egy nagy felületű, érzékeny, szépen kidolgozott középtartományú hangszórótól (akár dóm, akár kónuszos) várnád a könnyű hallgathatóságot. Talán még egyszerűbb is lenne. -
shalafi66
veterán
válasz
norbert1998 #19931 üzenetére
A te szempontodból, szerintem próbáld ki, sokat nem veszíthetsz, és ha neked úgy jobban tetszik, akkor ne hallgass senki másra, hanem élvezd a zenét és kész.
-
Ebit
addikt
válasz
norbert1998 #19924 üzenetére
Szívesen.
Továbbá érdemes lennw-e cserélni a csíptető s csatlakozót mondjuk bananosra?
Én mint írtam, azonnal, nem nyúlnék hozzá./ nem látom, az okát/
Mindenképpen kísérletezni szeretnél, bár az általad leirtak alapján teszik a hangképe, én az erősitő, és a hangsugárzó közötti, vezetékkel / keresztmetszet, anyag-szigetelőszerkezet, valamint a leglényegesebb a megfelelő elhelyezéssel változtatnák. -
Ebit
addikt
válasz
norbert1998 #19919 üzenetére
Röviden, ezeket is komplexen kell vizsgálni, változtatni./bár ha ez a legjobb hangú minek/
A legtöbb esetben, azért a gyártó tudta, mit miért csinál, ha te úgy gondolod felkészültebb vagy, rendelkezésre állnak a megfelelő eszközök, anyagok szaktudás, változtassál, bár nagyon valószínű, ha, megfelelnél a
fentieknek, nem érdeklődnél.
Természetesen, sokan ajánlanak megoldásokat, amivel, lehet változtatni a hangzáson, de ez izlésfüggő, milyen eredménnyel.A kondikat, nem látom rendesen, de szerintem jó minőségű, én, mint írtam, nem cserélném őket.
Továbbá érdemes lennw-e cserélni a csíptető s csatlakozót mondjuk bananosra?
milyen az erősítő csatllakozásod? -
Ebit
addikt
válasz
norbert1998 #19915 üzenetére
Eredeti állapotban hagyjad, ha nincs problémád vele.
Az , hogy ki mit ír a neten, egy dolog, de nagyon sok gyártó használt a belső kábelezéshez, vékony vezetéket. -
shalafi66
veterán
válasz
norbert1998 #19913 üzenetére
Ha hozzáférsz jó minőségű elkóhoz, és meg tudod mérni, akkor igen. Egyébként ne bántsd, míg jól működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- Last Epoch
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest