Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Indiában szeretnek TV-zni
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
User64476
őstag
válasz
davidcsaba93 #20360 üzenetére
Ezt ismerem, volt a családban. Borzalmas rezonanciája van valahol az énekhangok közepén. Hangváltóval esetleg ki lehetne szedni belőle, de mérni kéne hozzá.
lajthabalazs: ezek inkább reflexbe valók. Mivel a sarokba akarod tenni én is a zártra szavaznék, de épeszű árban fejből nem nagyon tudok semmi olyat mondani amivel érdemes nekiállni. Somogyit meg MNCt nem ajánlanék, szerintem csakis a H2000 cuccai közül lenne érdemes valamit venni, de majd Shalafi megmondja mi lenne a jó ezek közül, ő ismeri jól. A kérdés továbbra is az, hogy megvan-e a megfelelő tudás asztalosmunka és hangváltó tervezés ügyben? Ha nincs, teljesen felesleges nekiállni, mert ahogy írtam sok sok melóval lesz meglehetősen rossz (a gyáriaknál rosszabb) a végeredmény, kivéve ha állati szerencséd van és pont sikerül ráhibázni. Inkább lottóznék
-
shalafi66
veterán
válasz
davidcsaba93 #20344 üzenetére
Melyik dóm? Valószínűbb a hangszóró sérülése. De a hangjából el lehet dönteni, hogy mi a gondja. Talán a kivezetés, talán a lengőcséve hibás. A kuka nem opció, lehet ezeket javítani.
(#20345) Baskiria
Köszi, én is 10,5g-ot mértem. -
törölt tag
válasz
davidcsaba93 #19599 üzenetére
Nincs azzal semmi baj. az extra erős darabot majd reflex mega babyvel fogja gyártani.
-
Ebit
addikt
válasz
davidcsaba93 #19398 üzenetére
Pontos tipus számot írjál,és nem ártana a készülék áramköri lapjáról egy nagy felbontású fénykép, a többit magánba, bár remélhetőleg az iskolában, érdemben, tudnak segíteni.
-
Ebit
addikt
válasz
davidcsaba93 #19395 üzenetére
Itthon raktárról kapható, de a leírtak alapján, szerintem, más baja van.
-
Giot
addikt
válasz
davidcsaba93 #19395 üzenetére
Üdv!
Ha találsz az ebay-en, Free shipping-gel, és megfelelő a feedback-je az eladónak (min 98% pozitív) akkor bátran berendelhető. Máshonnan (alibaba.com és társai a negyven rabló) én nem ajánlom.
-
törölt tag
válasz
davidcsaba93 #19194 üzenetére
Akkor a gyakorlatban sincs baja a hangszóróknak, hanem kontárkodás, vagy szimpla gyártói eredetű forrasztás hibája az ok.Forraszd át, ha nem lesz jó, akkor kell másik kondenzátor.
-
darvinya
titán
válasz
davidcsaba93 #19194 üzenetére
Igen, semmi baja.
Inkább az előző(k) hsz-ben írtak a ludas.
-
darvinya
titán
válasz
davidcsaba93 #19192 üzenetére
Az még hagyján.
De akkor a szerelés is rossz, mert a + ágban kellene lennie a kondenzátoroknak. -
darvinya
titán
válasz
davidcsaba93 #19189 üzenetére
Jól látom, hogy a mély + ágáról a zöld izé csak úgy rá van akasztva a magas - ágára.
Hát ezt trágya kivitelezést.
-
törölt tag
válasz
davidcsaba93 #19189 üzenetére
Direktbe kötve próbáltad már kis hangerőn, csak a közepet és csak a magasat? Esetleg ugyanez a módszer és ceruza elemmel "megrecsegtetni" ? Egy pillanatra érintsd az elemhez a vezetéket, de azt egymás után sűrűn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Mobil flották
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- 27% Számla! HP Transcend 2,8K OLED laptop! Ultra 155H / RTX 4060 8GB / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest