Hirdetés
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
ozzy711
Topikgazda
válasz
all6atos #2215 üzenetére
Plusz most tűnt fel, ha jól látom, hogy a mono panel alig erősebb [kép].
Igen, csak az 2 ohmon is stabil mint a beton alap. Igazából én azért gondolkodtam 2 monó panelen, külön tápegységgel, mivel meggyőződésem, még régmúltból, hogy így kisebb az áthallás, pontosabb a sztereó kép, de lehet mára már ezt is revidiálnom kell, majd a meghallgatás teszt remélem választ ad erre is!Mekkora lesz a tápfesz? Erősítést állítasz?
A tápfeszt kb. 45 volt körülire tervezem, hogy legyen azért értelmezhető kimenő teljesítmény. Az erősítés állítását majd a mérések alapján mérlegelem, de szerintem nem kell hozzányúlni a gyári beállításhoz.
Ha hihetek a gyári doksinak, ki van alakítva aszimmetrikus módra is, csak forrasztani kell, meg pár OPA. Vagy, Te külső átalakítóval oldod meg, hogy tudja mind2 bemenetet?
A sajátom ( ha bejön a hangja ), mindenképpen szimmetrikus lesz, mivel a Topping D70S-nek szuper xlr kimenete van ( jelenleg is ezzel használom az AlephX-hez).
Rca bemenetet pedig egyelőre a "-" bemenet gnd-re kötésével tervezem megoldani, tudom, hogy nem tökéletes, de ez a legegyszerűbb, már több hidalt régebbi erősítőm is így oldottam meg. Van egyébként szimmetrizáló kapcsolásom opa-ból, lehet, hogy azt elé teszem. Így legalább le tudom tesztelni van-e értelme vagy elég az első verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest