Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
Hidd el számítani fog az a por, tapasztalatból írom/írjuk. Én legalább annyit megtettem a Te megoldásodra, hogy a meglévő porszívó kivezetéshez egy csövet raktam hogy ne azonnal fulladjak meg...halottnak a csók volt.
De nem hiszem hogy 100k alatt ne lenne élet ipari porszívó terén arra az 1-2 munkára.
A parksideos ipari sokaknak bevált ilyen célra, van webshop ahonnan akciók nélkül is lehet rendelni, csak felárral.
Amúgy ha tényleg csak 2x8 méter kell, arra tényleg nem feltétlen kell bérelni, de motorikusan akkor is bírnia kell a flexnek, tehát ugyanúgy el fog durrani a legolcsóbb gép a szupermarketből.
Nálunk cégnél Hilti flex van befogva erre, de szándékosan csak 1 tárcsával használjuk hogy kíméljük a motort...
Amúgy téglába lesz igaz? Betonnal még nem használtam a flexest, szal nem tudom mennyire bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Anime filmek és sorozatok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Opel topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest