- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megkapók a Vivo S20 Pro specifikációi
-
Mobilarena
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz SunMount3r #59145 üzenetére
A fúró alatt a fúrószárat érted, vagy a fúrógépet?
Az ajtófélfa jellemzően fa, a hangfalállvány se biztos, hogy tartalmaz betonvasat. Egy Tesco gazdaságos fúró is elég neked, UTP fej nélkül 8-as lyukban elvan, 8-as fúrószár megfelelő hosszal, fejet meg veszel gombokért és egy fázisceruzával tudod krimpelni azt az egyet. (Én mondjuk hamarabb fúrnám meg a falat a vezetéknek, könnyebb szépen javítani, mint az ajtót. Ha meg igényeskedni akarsz, akkor raksz két süllyesztett UTP aljzatot a fal két oldalára egy vonalba, és bekötöd, mint egy UTP toldót. Egyik oldalt bemegy a kábel csatlakozóval, másik oldalt meg kijön a kábel csatlakozóval. Nekem így volt megoldva a folyosó-nappali közt modem és IPTV STB közt, nem volt panasz a jelerősségre, sebességre.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest