- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #71 üzenetére
Coolink Bat-ra gondoltam. Gondolom az a procival megbírkózik, de a rendzserhő nem gáz?
-
Pá
addikt
Most a szobámban saccra olyan 27-28 fok lehet, a system 40 fokos, a proci 55, a ventillátor 3000et forog.
-
Pá
addikt
Na felébresztem a topicot.
Problémám: kánikula --> 30 fok a szobámban --> proci: 60fok idle, 80 terhelve Mindezt 3500-4500 fordulat mellett produkálja a drága, ugye nem kell ecseteljem, hogy a 4500 még rövid távon is elviselhetetlen?
Ja még nem is mondtam, LGA775 P4 2.8Ghz a hőforrás neve. Intel gyári hűtővel.
Na szóval gondltam ez így nem mehet tovább, beruházok valami normális hűtőre.
Viszont felmerült bennem, hogy az vajon mit tud kezdeni a dologgal, mivel a system hőfok 48fok körül van, terhelve 50 fölé is felmászik, ez mennyire egészséges, mondjuk 30 fokos szobában? Lehet hogy több is van, mert ablakok nappal zárva és ha a gép egész nap megy elég rendesen felfűti.
Na szóval normális ez ilyenkor? Mert akkor lehet, hogy előbb itt kéne rendet rakni, utána proc hűtő után nézni.
Valami sima vacak Codegen házam van, elöl is hátul is venti, de a ház oldallapja a táp és a proci környékén olyan forro, hogy szinte már kellemetlen megfogni, meg olyan foró levegő jön ki belőle mint egy kemencéből.
Mit lehet csinálni? A kábeleket a gépen belül elrendezgettem, hogy a lehető legkevsébé zavarjanak be, winchesterek SATÁk, szal nagy IDE kábel sem zavar be mit tudok még tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Elite: Dangerous
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest