- Yettel topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
raven10011 #4 üzenetére
általános információként szeretném megosztani mindenkivel, hogy bp. xxiii kerület ócsai út 5. szám alatt (m1 felől m0-ról soroksár leág és be pest felé kb. 300 méter jobbra) van egy mü-gu kft. nevű recycling cég. hatalmas telephely sok konténeres autóval. ember bemegy, mondja ''alu-t guberálnék''. munkáskesztyű + játszósruha bejátszik, kábé 6x6méteres betondoboz, benne kábé 8 tonna legjkülönfélébb alumíniummal. mellette teknő ugyanez rozsadmentes acél
én megtaláltam, amit kerestem, ha vki arra jár érdemes benézni. alu 400 huf/kg lol ár... acélt nem kérdeztem én hülye...
[Szerkesztve] -
Szatír
aktív tag
válasz
raven10011 #4 üzenetére
természetesen a melóhelyről
)))))
De nem egészen lemezek ezek,hanem nagyméretű ''műszerdobozok'' elég vastag fallal. Még nemtom hogy nekikezdek-e , szerszámjaim vannak)
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest