- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
yakuza.tora #629 üzenetére
Nincs mit, remélem sikerül valami jót találni. Jól meghúzhattad a procid, ha még az Infinitynek is szélvihar kell hogy lehűtse
-
BlacKSouL
addikt
válasz
yakuza.tora #627 üzenetére
Erre a célra én vagy egy Noiseblocker SX2-t, vagy egy Thermaltake A2368-at szereznék, előbbi 126m3/h, utóbbi 130. Előbbire 6 év garancia van, utóbbira nem tudom. Szerintem 126 m3/h már elég egy Infinityhez, attól nagyobbat szerintem nem érdemes rátenni, illetve inkább fölösleges. Nemtom az AC milyen volt rajta, a kisebbik 62 m3/h, az erősebbik 93, ezektől mindeképpen sokkal több amiket említettem.
Ha úgyis Pesten vagy, szerintem érdemes elmenni TTS-hez kipróbálni, elviszed magaddal az AC-t, megkéred hogy kösse be egy SX2 mellé, és eléállsz, megnézed őket, és ha még akkor is úgy érzed hogy több kéne, akkor kérdezd meg hátha van rá jó ötlete.
Mondjuk nekem van, egy ventit előre teszel rá, egyet hátra. -
BlacKSouL
addikt
válasz
yakuza.tora #625 üzenetére
Sunon-okat nem ismerem eléggé sajnos, de a maglev motorokkal állítólag nem olyan rosszak.
Mire kéne az a nagy huzat? Olyat nem tudok így hirtelen ami 180m3 körüli szelet csinál, de majd rákeresek. Vagy kevesebb, vagy több szokott lenni. -
BlacKSouL
addikt
válasz
yakuza.tora #623 üzenetére
Ami legsúlyosabbat én láttam eddig, az a Delta AFB1212SHE, 38milliméter vastag, 3700-as fordulata van, kb 260m3/h légárammal, és bőven 50 dB feletti üvöltéssel. De talán van még egy ettől is keményebb 4000-es fordulat fölött, és 300m3/h feletti légszállítással. A gáz az hogy ezeket nem nagyon lehet a hagyományos szabályzókra kötni, mert 12W-al már a legtöbb elfüstöl alatta. Úgyhogy vagy megy vagy nem
bár elvileg 4V-ról már indul, tehát elvileg 1200 rpm-ig le lehet szabályozni, ha elég kemény a potméter.
TTS-nél szokott lenni régebben, de most nem nagyon van felirva a honlapon a listára, meg kéne kérdezni tőle hátha.
mod: persze ezeket már nem lehet alaplapra kötni, csakis közvetlenül tápra
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Eladó Noctua NF-B9 redux-1600 PWM
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged