- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Macrodroid
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
PitLee
őstag
válasz
zolo96 #37110 üzenetére
Érdekes, lehet én gondolom csak rosszul.
A mai házak szuper modulárisak, sokhoz adnak cserebere oldalakat is, de a hiányzó ventilátor helyekre pl. miért nem adnak egy darab műanyag lemezt bevakolni ?Moricka ON
A ki x-elt négyzeteket én bevakolnám, de lehet már túlgondolom. -
Chaser
legenda
válasz
zolo96 #37110 üzenetére
én kivenném a fenti pw2-t, hátul pedig sw3 legyen pörgősebben picivel mint az elsők
aztán nézd meg jobb-e úgy a végeredmény ha leveszed a hangszigetelő tetőt és csak a perforált marad, ha leveszed ugye fölfelé tud kiáramlani a meleg levegő, de lehet ront a légnyomáson, meg kel nézni
én pl a hátsó elszívót befújóra raktam át, az hűtötte a vrm-et és nálam a cpu bordát is csak az hűtötte, felülre ment a cpu borda mellé a tetőre egy elszívó, fronton volt még egy befújó, ez a felállás is működött -
Vasinger!
nagyúr
Kérdésed passzolom, sehol sem találok vastagsági adatokat. Elvileg be kell férnie.
babu87: Nos, a Te esetedben elég egyszerű a helyzet. Előre és hátra is egy 12-es venti és ennyi. (Ha jó látom, van neki hely kifúrva.)
2 ajánlatom van, ami olcsó és jó sokat is fúj és még e mellett a kategóriájában halk:
Coolink Swik 1201. Én egy ilyet 1700 Ft-ért vettem itt:katt
ENGLIDE N.Zero Hydro 1200 RPM version. Ez is 2k környékén van, olcsó, jó, halk magyar termék. link -
Vasinger!
nagyúr
Hát, akkor nem árthat. De nehogy azt hidd, hogy ez 100%-os védelmes fog jelenteni. Erőteljesen lefogja csökkenteni a porosodás mértékét.
Bár előre nem tudom, hogy fogod megoldani a szűrő behelyezését. De annak a háznak van ott elől turbina lapátjai, meg védőrács ami szintén erősen fojt.Ha esetleg van még valahol rajta szellőzőnyílás, a hátsót kivételével én leragasztanám őket, hogy ott se menjen be a por és annyit nem számítanak szellőzésben sem.
-
Vasinger!
nagyúr
Attól függ. Ha nagyon poros helyen van a gép, akkor talán érdemes. A porszűrő saját meglátásom szerint és akármilyen fojtás mint pl.: méhrács, drasztikusan visszaveszi a ventilátor teljesítményét és nem ritka a különböző fura hangok sem. Én nekem elől van egy porszűrős rész a gépemen és nem mondhatni, hogy nagyon erősen porosodna, de így is bejut oda bőven.
babu87: Esetleg ha elmondanád a házad pontos típusát, vagy lefényképeznéd, máris előrébb juthatnánk. Így most nem tudom, hogy hol vannak a venti helyek és hogy hova mekkora fér be.
-
Vasinger!
nagyúr
Hello!
Árban meddig lehet elmenni?
8-asra és 14-esre van egy pár ajánlatom már így is, de 12-ből csak tipp:
8 cm: Elvileg nagyon halk, ennek talán van valami motor hangja, mivel S-FLEX, de még így is nagyon jó venti. Van is eladó PH!-n.14cm: szerintem az egyetlen ami szóba jöhet (vagy ha milliomos vagy: katt)
12cm-ből, ha hangtalan kell akkor őket ajánlom: 1, 2, 3.
De ha nagyobb légszállításra van szükség, akkor szólj és korrigálok, vagy ha az ár zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Tesla topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Eladó Noctua NF-B9 redux-1600 PWM
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest