-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
Topikgazda
válasz
FirstTripla #18289 üzenetére
Hasonló a tapasztalatunk!
mihione
Az Akasa Apache Black-t nyugodtan ajánlom,én is használom.Már kis fordulaton is(800 rpm) nagy légszállítás,nyomás és alacsony hang jellemzi! -
Grózi
Topikgazda
válasz
FirstTripla #18101 üzenetére
Ott már a borda lesz a gyenge láncszem,nem a Viperek(több hőcsöves, nagyobb bordánál többet hozna).Terhelés alatt a 60 fok,főleg most ebben a melegben jó.A fő zajforrás mondjuk biztos a JetFlo!
-
Grózi
Topikgazda
válasz
FirstTripla #18063 üzenetére
Örülök,hogy bevált!A Viperek nem kis levegőt mozgatnak,hát még az AK-FN073!
abridabri
Le kell fúrni a popszegecseket és akkor forgatható-kivehető.Én ki is venném és vagy alulra vagy az 5,25-s helyekre rögzíteném a hdd-t és az ssd-t.Arra vigyázz ha nekiállsz,hogy szedj ki mindent a házból és a végén fújasd ki kompresszorral,mert 1-2 apró fémszilánk tud nagy galibát okozni!!!Amúgy durva a vga hűtés,de megtámaszthatnád valamivel,hogy ne lógjon! -
joe979
aktív tag
válasz
FirstTripla #18063 üzenetére
Az sem egy rossz megoldás
-
Grózi
Topikgazda
válasz
FirstTripla #18012 üzenetére
1A/ aljzatig nincs gond,ezt is beleírtam az összefoglalóba és még 3db 140-s ventivel is beleférsz.Nekem volt hogy 3 db 3-s elosztó volt a lapomon,mégse volt gond.
Kar07 Az a Viper is benne van az összefoglalóban és többször leírtam,hogy én is használtam(röviden 800 rpm-ig halk és brutális levegőt mozgat meg ott is-felette van hangja,de olyat tol amit semmi más)
sony7777
Jónak nagyon nem nevezném,de ezt is írtam már neked és másnak is-az Arctic kb. 5 évvel le van maradva.Viszont olcsó és ugye ez kell a magyarnak..
Mindenki figyelmébe ajánlom az összefoglalót,hogy ne kelljen ugyanazt naponta ötször leírni!!! -
FirstTripla
tag
válasz
FirstTripla #18012 üzenetére
Hát én is jól megjártam kiválasztok végre egy ventit (Akasa Viper lett végül) erre persze, hogy az országban sehol nincs készleten/megszüntették a forgalmazását/2-3hét múlva talán kapható, talán kategóriákba kerül. Sajna a 14cm-est nem tudom felfogatni a hűtőmre.
Szerk: Hoppá most néztem meg ismét egy oldalon ahol már néztem és hirtelen raktáron lett 2db ahol eddig 2-3hét volt. Ez nagyon érdekes. -
Grózi
Topikgazda
válasz
FirstTripla #18009 üzenetére
Akkor edzésben vagy..
A Conrad-s 5-s elosztó már 2 embernél se működött,szóval óvatosan.Én 3-sban a Tody-féle(pcvizhutes.hu) 1400FT-s harisnyázott elosztókat használom és azok jók.Az Akasa ventik pont erősek statikus nyomás terén-ezt rosszul tudod.
Kar07
A Lepa Bol.Quiet-l nem nyúlsz mellé,viszont a Vortex az 800 és 1000 rpm között hangos.Ha teljesítmény kell(Vga,procihütő) akkor Akasa Viper.Mondjuk a te procidhoz a bordára szerintem elég a Bol.Quiet is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- Eladó Noctua NF-B9 redux-1600 PWM
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest