- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sittes79
addikt
válasz Peddy789 #44020 üzenetére
Konkrétan leírtad a helyzetemet, de teljesen egyet értek. Le is állok, mert kezdek pc ventillátor függő lenni , gondoltam teszek alulra 2x140mm nzxt fehér csillogósat, de azokhoz is hub kell, viszont amik a házban voltak gyárilag nzxt ventik azokon van alaplapi rgp csati, nem is értem. Még az arctic a legjobb ilyen szempontból, ott nincs ilyen bohóckodás.
Amúgy igen, ideig óráig nézegeted, de aztán nagyon semmi értelme. Inkább valami ledes világitas a szobában vagy asztalra. Mégis legyen valami ellenfény.
-
sittes79
addikt
válasz Peddy789 #44018 üzenetére
Köszi, igen sajnos nem volt koncepció nagyon, csak hirtelen vásárlás Nem érdekelt nagyon ay RGB, de biztos öregszem ebben a házban eléggé bejön, csak ugye gond volt az AIO behelyezéssel is, mert túl vastag a radiátor, most vásároltam slim corsair ventit, az tökéletesen befér, nem kell kókányolni, viszont ott meg ugye kell RGB hub , nyomják ezt a hülye ICUE szoftverüket. Meg azt hiszem volt itt róla szó, hogy azért gyengébb a teljesítmény is.
Viszont egyet most megtanultam, nagyon nem ér annyival többet egy jóval drágább venti, mint pl. egy arctic. Bequiet nagy csalódás nekem az árához képest.
-
Kobe
veterán
válasz Peddy789 #43988 üzenetére
A tap 1000w corsair rmx gold, el kene birja
a fan hubbol kettot is kiprobaltam, mindkettonel elojott
gyarilag a hubnak 4 slotja van es gyari spec szerint 1 sloton el kene birjon 10 db ventit, vagy max osszesen 16dbot 1 hubon ha mind a 4 slot hasznalatban van
en 3-3-3-1 es blokkokban kotottem ra, vagyis boven a gyari max spec alatt, birnia kell
a hub egyebkent pcie csatos, direktben kapja a taprol egy 6pines pcien keresztulamit mar probaltam, hogy argb splitter kabelt kivettem a korbol, illetve korabban 2 eszkoz volt az osztott pcie csatin, akkor is csinalta. Most mar csak a ventik vannak egy dedikalt tapcsatin, igy is csinalja
blokkonkent levalasztottam a ventiket a korrol h kiszurjem melyik lehet hibas, hat a maradek blokkok mind csinaltak, fuggetlenul attol melyiket kaptam le -
dqdb
nagyúr
válasz Peddy789 #33320 üzenetére
Pár hozzászólással feletted volt erről éppen szó.
Ha az alaplap kézikönyvében nem szerepel külön kiemelve, akkor úgy lehet számolni, hogy 1 A egy alaplapi ventilátorcsatlakozó terhelhetősége. A konkrét ventilátortípus fogyasztását az adatlapján találod, nagyon extrém esetektől eltekintve kettővel nem lehet túlterhelni egy csatlakozót.
Gratlulálok a Thermalrightnak a honlapjuk új designjához. Korábban részletes specifikációk voltak fenn a ventilátoraikhoz, most a nullához közelítő mennyiségű adat érhető el
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Grózi
Topikgazda
válasz Peddy789 #33276 üzenetére
Ha felülre teszel,az nem segít semmit és az se lenne előrelépés,ha a DS-t cserélnéd PW2-re.
Sajnos a ház front intake-je gyenge-ez lesz a szűk keresztmetszet.Egyszer várd meg a kártyát és hogy milyen hőfokokat produkál.Annak függvényében tudni fogjuk,hogy érdemes-e nagyobb teljesítményű ventiket nézni előre vagy jobban jössz ki házcserével.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
Topikgazda
válasz Peddy789 #30957 üzenetére
Alpenfoehn Wing-Boost 2 Plus Snow White
Noiseblocker eLoop B12-PS
És ha elférne akkor legjobban egy TY-147A-val járnál.(a lyuktáv normál 120-s,de a mérete 140*152 mm)Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
Topikgazda
válasz Peddy789 #26017 üzenetére
Vegyes a felhozatal.De minden lap gyártói oldalán fenn van és letölthető a user manual,amiben internal connectors fejezet alatt le tudod ellenőrizni a lábkiosztást.Segítség az Összefoglalóban.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
Topikgazda
válasz Peddy789 #26005 üzenetére
Ha fogtunder azt mondja,hogy elbírja a gyári vezérlő,akkor jó.2db 140-s egy Y kábellel az egyik ágra és a hátsó 120-s a másikra.
(#26006) fogtunderAhogy nézem,ebben a webshopban csak ez az Y kábel van.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
Topikgazda
válasz Peddy789 #26000 üzenetére
Akkor a két 140-s,3 pines mehet a vezérlőre és a hátsó 120-s a lapra.Ha belinkeled az alaplapod venti aljzatának a lábkiosztását,akkor megmondom milyen kell.Megtalálod a user manualban,internal connectors fejezet alatt-segítség az Összefoglalóban.
-
Grózi
Topikgazda
válasz Peddy789 #25990 üzenetére
Hátra egy ilyen:[link] és előre két 140-s ilyen:[link].
Ezek 3 pinesek és kösd a ház vezérlőjére.Pwms-t még véletlenül se,csak 3 pin ha a vezérlőről akarod szabályozni.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jövedelem
- Parkside szerszám kibeszélő
- Hobby elektronika
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest