- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hun Mallior
tag
válasz
fixer92 #10956 üzenetére
Igen, így. Ismerősnek is így raktam össze egyet. Egy CM evo 212-es van benn neki pont így betéve. És jól tudod, tényleg alig dob többet ha teszel rá még egy venti-t. Felesleges a borda hátuljára, főleg úgy hogy 5 cm-re ott a ház ventije ami szívja el a meleg levegőt onnan
(Ám ha látható helyen van a gép, és szereted ha kinéz valahogy, szoktam ajánlani egy neon betételét a házba. Szerinttem feldobj aa házat és átszerelhető.) Pcx-nél normál áron vannak, ezekben 2 db 30cm-es cső van, aminek a végeire adnak tépőzáras ragasztót, egy konverter van benne arra is tépőzár, meg egy kapcsoló amit egész jól lehet ragasztani vagy hátulra vagy előlre ha van hely.
De ez csak ötlet, modding topicban lehet tudnak jobbat. -
Hun Mallior
tag
válasz
fixer92 #10952 üzenetére
Szia.
Nekem egy Thermaltake Commander I-es van. 4db 12 cm-es megoldással. Elöl és oldalt befelé fúj, hátul és fenn kifelé.
Magyarázat:
-Elől: befúj, hűti a vinyókat.
-Oldalt: befúj, egyenest a vga-ra mert az azon lévő 2db 8cm-es venti hűt, de jobb neki a friss levegő.
(e felett közvetlen egy 12cm-es coolermaster cpu hütő van ami konkrétan felfelé nyomja a levegőt.)
-Fenn: kiszív, a cpu felett szívja el a meleg levegőt kifelé, mellette még van egy 12cm es hely, de ez is vastag és kicsit lógatva féloldalasan tettem be.....sufni megoldás de magas az alaplap és nem fér be.
-Hátul:kifelé, nah az alap gyári, megse mozdítottam, nyomja hátrafelé a meleget.
Így nagyrészt egyensúlyba van a be- és kiáramló levegő mennyisége. Amúgy ennyi ventinél nemhiszem, hogy kell több, az átszellőzést már kettő is megadja (első és hátsó). A lényeg, hogy legyenek arányba a be- és kiáramoltató ventik. Emelett ügyelj a légáramlatra is....ergo indokolatlanul hülyeség hátul kiszívó, felől befújó, oldalt kiszívó, elöl befújó ventit, mert így kis körösek lesznek a légáramlatok....ami bemegy az szinte azonnal kiszívja a másik venti és nem is hűtött semmit.
Remélem tudtam segíteni, és nem mondtam hülyeségetui: az ábra jó, alulra én nem tennék ventit, mert előjön a porszívó jelleg
oda egy mikroszűrőt tettem és ajánlom Neked is, ha földön van a ház, mert amint lépkedsz mellette csak úgy megy be a por.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged