- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
MeszarosB. #40116 üzenetére
Jól érted.
Ott vannak az első fülön a boltok és árak.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Viktor77
titán
válasz
MeszarosB. #40114 üzenetére
Ha esetleg a PST verziód veszed, akkor többet is sorba köthetsz, ha kevés a lapodon a fan csati (egyszerre lehet őket szabályozni).
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
MeszarosB.
tag
válasz
MeszarosB. #40113 üzenetére
Elnézést a spamért, legközelebb megpróbálok majd egy postban minden lényeges infót megadni.
Zalman Z9 Neo
ASRock B250M Pro4
Szóval jelenleg egy fan alaplapon,4 pedig tápegységen van. Különösebben nem zavar, de nem is ragaszkodom hozzá. Minél olcsóbban szeretném egy molexes venti cseréjét megoldani, de nyitott vagyok más megoldásokra is.Szenteltvízet keresek nagymennyiségben. Ugyanitt hibás G100S eladó.
-
MeszarosB.
tag
válasz
MeszarosB. #40112 üzenetére
Közben rájöttem, hogy 4 molexes+1 alaplapi venti van eredetileg a házban, nekem az egyik előbbi kerreg, de mindenesetre kérnék mindkét fajtára ajánlást.
Előre is kösz!Szenteltvízet keresek nagymennyiségben. Ugyanitt hibás G100S eladó.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
MeszarosB. #22913 üzenetére
Nanoxiát csak Merlinék forgalmaznak,de vehetsz egy BQ Pure Wings 2-t is és hozzá egy 7V-s adaptert-de az se lesz olcsóbb.Kérd postapontra és akkor 1100FT a szállítás.
(#22915) bb0tA nagy statikus nyomású nem azt jelenti,hogy hangos-ha minőségi ventiről beszélünk.Az viszont nem 1-2K...Olyan,hogy legolcsóbb és leghalkabb nem létezik.Ha befér előre,akkor abridabri ötlete jó a TY-147A-val.Ha nem fér,akkor is a legolcsóbb alternativa véleményem szerint az Alpehnföhn Wing Boost 2 előre(3200FT),hátra pedig egy BQ Pure Wings 2(2600-2700FT).Ezek már kellő légmozgást generálnak és szabályozva halk is lesz a géped.
(#22914) senimanA végén kiderül,hogy a flopy csati lesz a befutó..
(#22920) SupernovaHUN Ha akarod keress rá topicban,de leegyszerűsítve nagyon nem ajánlott mivel sz@r..Az ajánlottakat megtalálod az Összefoglalóban.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
Topikgazda
válasz
MeszarosB. #22882 üzenetére
Szabályozás nélkül maximum 1000 rpm-s ventit ajánlok,ez egy jó darab és még 7V-s adaptert is kapsz hozzá:[link]
(#22880) s912 és (#22884) s912
Elszívásban az Apache jeleskedik ez tény és a cpu hűtőd ventijét is arra cserélném a helyedben.Viszont párszor már leírtam,hogy van az a szint házhűtés terén ahonnan már csak a zaj emelkedik hatványozottan és a hőfokok csak minimálisan/abszolút nem csökkenek-ergo nincs szükség óriási teljesítményű ventikre.Garantálom nekem,hogy ha telerakom a házat Wing Boost 2-vel,utána Apache-l ,1-2 fok különbség lesz talán és az már a mérési tolerancia határa.Viszont a cpu hűtőn én biztos cserélnék a helyedben.
(#22881) seniman
Szerintem a 3 típusú venti közül gondolta.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
dqdb
nagyúr
válasz
MeszarosB. #22882 üzenetére
Egyik 3 pines csatlakozó sem szabályozott, szóval valami alacsonyabb fordulatszámú, de ott is hatékony darab kell, hogy ne süketülj meg mellette, amit majd Grózi ajánl neked, ha erre jár.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 4 (Slim+Pro verzióhoz is jó) hűtőállvány, töltővel és lemeztartóval
- Be Quiet light wings high speed ARGB 140mm 2db
- ID Cooling ventik 47db egybe
- Playstation 5 (lemezes+digitális verzióhoz is jó) hűtőállvány és töltő - bontatlan
- Be Quiet! SHADOW WINGS 2 120mm PWM ház hűtő ventilátor (BL085)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest