-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
blp85
senior tag
válasz
bandi0000 #44640 üzenetére
Szia!
Ezek a ventilátorok sorba köthetőek (daisy chain), de az alaplapodon 3 ilyen csatlakozó is van ADD Gen 2_1 felül és ADD Gen 2_2 és 2_3 alul, így mondjuk az elől lévőt rákötöd az ADD Gen 2_2-re (alul vezeted el a kábelt, a hátsót és ha van felül, akkor azt összekötöd és rácsatlakoztatod az ADD Gen 2_1-re, vagy a hátsót és alsót az ADD Gen 2_3-ra. Az alaplap csatlakozója 3A ig terhelhető, maximum 500 ledig, ezekben a ventilátorokban, amit linkeltél azt hiszem 12 darab Led van, illetve darabonként 0,4 A.
Ha nagyon szeretnéd, akkor vannak HUB-ok, amik Satáról kapják az áramot, és PWM és A-RGB is van rajtuk, de szerintem esetedben ez fölösleges lenne.
Ha pedig vársz esetleg egy A-RGB-s AIO-ra, akkor a ADD Gen 2_1-et szabadon hagyod.SATA-s PWM és A-RGB hub pl.:
[ID-Cooling A-RGB elosztó - HA-08 (8 db PWM, 8 db A-RGB, SATA)]
[DEEPCOOL SC790 2 az 1-ben PWM és RGB vezérlő elosztó hub] -
blp85
senior tag
válasz
bandi0000 #44611 üzenetére
Nekem 4 db Arctic P14 PWM PST A-RGB szolgál rendszerhűtőnek (átlag 35-40% RPM talán) és 3 darab 12 cm-es PWM PST A-RGB van az LF III 360-on, ezek mind kellőképpen csendben mennek, én nem hallom a hangjukat, illetve a táp is félpassziv módban megy, így a gép teljesen csendes.
Ha az alaplapod bírja, akkor fölösleges szerintem ventilátor vezérlő, mivel az Arctic ventilátorok sorba köthetőek (3 vagy 4 darabot az alaplap aljzat is elbír). -
-
válasz
bandi0000 #44399 üzenetére
Zárt a ház eleje, oda valami bika static pressure ventit néznék. 2db 14cm raknék bele ,meg hátra egy 12es szívót.
Olcsó de jó Arctic P14pwm (A MAX verzió még jobb egy picit , igaz drágább egy picit) / P12 pwm hátra (kifújónak felesleges a MAX )
Egyel komolyabb kategória is van 4k/db áron . [Fluctus 140mm pwm] . Én nagyon meg vagyok vele elégedve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest