- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
Na, a "b@szhatod"-ot ne kössük már a fiatalsághoz.
Egy fiatalember bejárja tulajdonképpen a katonaság minden bugyrát:
- géppuskásként kezd,
- idővel jönnek az automata sorozatlövők,
- később revolver hőssé válik,
- pár év és RPG-zik, lassú utántöltés, nagy durranás,
- a csúcs a mesterlövész (golyó be egyesével, nyugodt, megfontolt, türelmes célratartás, megvárjuk, míg a célpont begyalogol a scope közepére, majd "egy lövés egy ember",
- ismét később már szemüveg kell, de már avval sem olyan mint annak előtte,
- később már csak fegyverkarbantartást végez, olajoz, leken, megjáratja a závárzatot, polírozza a csapszeget...
- néha véletlenül elsül a kezében a fegyver,
- hatalmas tapasztalatát átadja a fiataloknak, oktat
- 1-2 bemutatót még elbír fizikailag, de kizárólag vaktölténnyel, nehogy megsérüljön valaki... -
zsolli
addikt
De az isteni védelmem jó lenne mi?
Amúgy a tengapi frissítésnél 9-esről 6-osra ugrott az önbizalmam
Féltem is a PIC-től, de már hagytam a fenébe. Eddig jónak tűnik, 66%-ban birtoklok. Mondjuk alap TS-nél nem biztos, hogy mertem volna Depor ellen PIC-elni, de most még boldog (7) volt.
Zs
-
zsolli
addikt
Szorítok drusza. Nekem is két lépcsőfok van, és az első (talán a könnyebbik) most szombaton lesz. A nehezebb dió, a legutolsó meccs, tehát izgi a bajnokságom
Speedhs-nek igaza van, ha félsz a forma-romlástól, csökkents 1 %-t az erőnléten. Mennyin vagy most?
Zs
Ui.: Speedhs: megkérdezhetem a keresztneved?
-
zsolli
addikt
Nézd meg az edzőmet, hogy teljesített ma. Öreg róka
Eddig szinte mindig támadó szélső hátvédként játszott, de ma védekezőben produkált 7 csillagot
B@sszus
Hihetetlen a gólarányom: 65 / 12 = +53
Ezt nem gondoltam volna szezon elején. Igaz, akkor nem lehetett tudni, hogy pl. Téglagyár elbotul.
A fiaim vezetik a góllövő listát:
1. Gerald van der Vlugt---Sörhas---16
2. Ryan Tax---Sörhas---15 -
zsolli
addikt
Gratulálok
Elméletileg 1 bukta belefér az egyeneságihoz, de amint elnézem, a hátralévő 3 meccsed nem lesz sétagalopp. Na, de meglesz az, hajrááááá
Én még nem lélegezhetek fel, bár elméletileg abszolult esélyes egyenesági feljutó vagyok, de majd csak nyugtával dicsérném a napot.
-
zsolli
addikt
Mikor?
Én most értem haza, gyorsan húztam. 2 db 16 éves után végül egy 17 évest kellett elfogadnom
Szerintem megtaláltam a jövő nagy sztárjátékosát. A neve Rudolf Sztanek, és 17 éves.
További edzés nélkül Szélsőjáték képessége gyenge szintű marad. Ha szépen fejlődik, szerintem egy gyenge szintű Játékszervezés képességet is elérhet.
Nos... mit is mondhatnék? Csak találgatni lehet vele kapcsolatban – kiszámíthatatlan játékos; ha tudod, hogyan játszasd, még a hasznodra is lehet.
Nos, adjunk neki egy esélyt?
17 éves és 41 napos.
Tudom, hogyan játszatom. Ma kispadon ül, jövő héten pénteken meg repül a fenébe.
-
zsolli
addikt
Egyénileg nagyobb a TSI, de nézd meg, hogy pl. Hatstat-ban odaversz jócskán.
A védelmed nagyon erős, ráadásul 3 értéket ad (jobb-középső-bal).
A kp-m egy értéket ad, ráadásul Te sokszor meg tudod közelíteni a kp-mat az öregekkel (+TDF, látom ám az "új" szerzeményt
). Igaz, hogy mostanában turbózom a támadást, de fogalmam sincs, mikor lesz olyan védelmem, mint Neked
-
-
zsolli
addikt
Én a fő mumusomhoz megyek idegenbe, és 2-5-3-ban PIC-elek
Sajnos a pontrugó hátvédem nem lett tapaszos, így nem akarok gyengébb védőt betenni, inkább 2-5-3-ban brutál támadással odacsapok Neki.
Felemás 4-4-2-ben szokott játszani, ahol jellemzően a bal oldali védelme sokkal erősebb, mint a jobb. Nos most a bal oldali szélső védője eltiltás alatt van, így valszeg valami csapnivaló formás kutyaütő lesz helyette.
Ha Olaf nem köp szembe, akkor enyém a meccs. Mindenesetre a támadása nem rossz, nekem szintén nem lesz védelmem, így sanszos egy jó kis gólzáporos meccs
Zs
-
zsolli
addikt
Játszon csak. Ha edzett posztos, akkor főleg.
Annyi van evvel, hogy ha most kap egy rúgást, ami normál esetben pl. tapaszos sérülés lenne, akkor a jelenlegi és a kapott tapasz összeadódik, és lehet, kap egy 1 hetes sérülést. De ebben az esetben sanszos, hogy hétvégére ismét tapaszos lesz, és akor legalább játszott az edzésért.
Zs
Ui.: valaki közvetítené a meccsemet Newpesttel? Jó lenne, ha nem sérülne le senkim
-
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
Meglátjuk mi lesz. Amúgy nem most vettem át a vezetést a bajnokságban, igaz most előnyt is szereztem
Pénzt kéne gyűjtenem a szezon végi pangásra, erre hazai meccsen szakad az eső, és le kell szerződtetnem az egész vészhelyzet stábját b@szki
Most nézem, Napfénysüti és Patrick is kihívott jövő hétre. Napfénysüti "megérdemel" egy visszavágót, igaz lerúgta Weigelt.
-
zsolli
addikt
Mondjuk nem értem, hogy kiírja, hogy valaki megnézett Téged pl. 11:11-kor, majd egyből utána odateszi, hogy "Névtelen" is megsasolt 11:11-kor. Holott azt a második "betekintést" is az előtte levő felhasználó "generálta".
De ez a fotrix-felugró info-s tábla megvan? Tudsz erről? Szoktad használni?
Mindent ki lehet deríteni úgy, hogy ne lásson. Kérdezz, és megmondom mi a menete.
Zs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Előzetes élménybeszámolón a Mafia: The Old Country
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest