- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Honor Magic V2 - origami
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #5778 üzenetére
Most melózom, így nem tudom megnézni a csapatod, de a probléma biztos olyan felületen keresendő, amit csak a Te bejelentkezéseddel lehet látni.
Egy ötletem van most így kapásból. Olvastam, hogy valaki véletlenül felcserélte az edzésintenzitást az erőnlétedzéssel a beállításoknál, így a ~15% edzésintenzitás 100% erőnlét edzésből állt.
Ezt nézd meg, hogy véletlenül nem cserélted-e fel, tehát edzésintenzitás:100
%, erőnlét: 5-15-% közötti legyen.Zs
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #5732 üzenetére
Bocs, hogy csak most reagálok. Nem nagyon vágom a kapusedzést (sem).
Patrick talán többet tudna ebben segíteni.Amit én tennék, hogy a jó edződ mellé 9-10 segédedző, 100%-os edzésintenzitás, és 13-15%-os erőnlét edzés.
De amit küldtem táblázatot, abból ki tudod keresni, hogy a Te játékosaid életkorának mi a legmegfelelőbb.
Aztán amikor beállítottad, azon egy darabig ne változtass. Mert nem feltétlenül 1 hét alatt jön meg a "jótékony" hatás.Zs
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #5714 üzenetére
Szia!
Patrickot kiegészíteném pár dologgal. Most dolgozom, de otthonról adok egy linket, ahol egy táblázat található, az életkor-erőnlétedzés%-a és a tényleges erőnlétről.
A forma és az erőnlét 2 külön dolog, annyi a kapcsolat köztük, hogy kompromisszumot kell kötni, és a másik "rovására" tudod erősíteni.
Írtad a játékosaid életkorát, és hogy össze-vissza állítgatod az edzés típust. Szerintem dönts egyfajta edzés mellett, és fiatalokat kezdj ott edzeni, több szezonon át. Esetleg bajnoki szünetekben 2 edzés erejéig lehet eltérni a fő edzéstől, ha látod értelmét persze.
Az edződ jó, mellé kell még 10 segédedző (ill. amennyit meg tudsz fizetni), 100%-os edzésintenzitás.
Erőnlét edzésre 5-15% közöttit javasolnak. Minél alacsonyabb az erönlétedzés százaléka, annál hatékonyabb az edzés.Minden optimális tényező ellenére is előfordulhat, hogy 1-2 játékosnak nem nő a formája (rosszabb esetben csökken). Csak annyit tudsz tenni, hogy játszatod (ha nagyon rossz a forma, akkor barátságoson), és türelmesen vársz.
Zs
-
Patrick
addikt
válasz
DopeBob #5714 üzenetére
A játékosok játszanak a saját posztjukon. Aztán majd csak emelkedik a formájuk.
Az erőnét pedig, nekem idős játékosaim vannak többnyire, ezért az erőnlét 15%-on van, így tudom megfelelő-jó-n tartani azt. Igaz lassabban lép fel az erőnlét középszerűről, de ha hirtelen akarod, hogy nőjön az erőnlétük, akkor fel kéne vinned egész magasra, viszont, akkor meg megint a forma issza meg a kárát. Én 15%-ra tenném. -
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #5326 üzenetére
Szívesen, bár ez sem 100 %.
Én is még csak ismerkedem az ifi neveléssel (is).
Csak olvastam, hogy ha egy ígéretes suhancot kimaxolsz még 17 éves kora előtt, akkor a főskilljét még nyugodtan edzheted, mert így lehet, hogy nem 6,03-mal, hanem pl. 6,77-tel (hasra ütött értékek) hozod fel, ami a felnőtt csapatban vagy nálad, vagy a vevőnél egy edzés utáni szintlépést eredményezhetne.
Ha a skillje nem egyezik a nagy-csapatod edzésével, és eladod, akkor többet ér a srác, mert a vevők is látják a PsicoTsi-vel, hogy szintlépés előtt áll.Én most vettem egy fiatal játékost (17 éves 27 napos asszem), akinek megfelelő volt a jsz-e, de láttam, hogy szintlépés környékén van. Licitálásnál amikor rámentem a játékosra, ott már jó jsz-t írt
Valszeg a tulajnál kapott még egy edzést, ami szintlépést eredményezett, de ez már csak a transzferlistára tétel után következett beZs
Ui.: jaaa, és itt van egy olyan oldal, ami az ifiket kezeli: http://www.hattrick-youthclub.org/site/welcome
-
zsolli
addikt
-
Patrick
addikt
válasz
DopeBob #5222 üzenetére
Nekem 15% az erőnlét, sok az idős játékosom, akik fiatalok 19-23 azoknak jó vagy remek az erőnlét. Az edzésintenzitás az 100%. A forma nőhet, ha játszik a játékos szerdán vagy szombaton. Bár nekem volt már olyan, hogy nem játszott és emelkedett a formája, szóval, ez igen randomszagu...
-
SLYM
veterán
válasz
DopeBob #5041 üzenetére
ez így igaz. egyébként meg itt is a csatárok lövik a legtöbb gólt nyilván
egyébként szerintem 6-odba feljutni első nekifutásra nem éri meg. ott csak ilyen 2-4-ig helyet lehet hozni egy átlag csoportba. szóval én 7-ig megyek fel. első csoport kiedzése után 6-odig, vagy 5-ödig. és onnan 1 vagy 2 garnitúra után irány a 3-ad
-
Patrick
addikt
válasz
DopeBob #4537 üzenetére
Én is kapust edzek. Szerintem azért szezononként kb 700 milla bevétel a kapusokból nem rossz. Ráadásul úgy, hogy a védelmed egy fikarcnyit sem gyengül.
Itt nem arról beszélek, hogy veszek két jó kapust, feledzem aztán eladom és kezdhetem előröl.
Arról beszélek, hogy forgatni kell a kapusokat. Így lesz állandó bevételed minden szezonban.
-
ftc
nagyúr
válasz
DopeBob #4458 üzenetére
játékoso értékelése általában 3 vagy 4 csillag, és ebből mindegyiknél legalább egy barna
ezt most nem értem.... mi barna?
jah nyertem 8-0 -ra ma...csatárom vezeti a golövő listát
sztem meg is nyeri
akit érdekel az ők meccs motor az olvassa el az oldalon...
ha jol értem 3-5-2-n nincs gyengülés...
-
ftc
nagyúr
válasz
DopeBob #4272 üzenetére
bajkeverőket meg ilyenek kerülj el azoktól csökken minden
ne sokat vásárolj mindig csak a szükségest...s inkább többet 1 játékosra mind 2-3-t akik kb átassak a csaptodból
Hogy kiket vegyél az attól függ,hogy mit fogsz játsaztni csapatoddal...nekem eddig ejött a 4-5-1 ....miota új motor van azóta csak vereség s átálltam 3-5-2-re
-
Patrick
addikt
válasz
DopeBob #4265 üzenetére
Ha egyszer szerencsés voltál, az nem biztos, hogy előfordul még egyszer.
Javaslok egy 4-5-1 játéktördelést, így kevesebb lesz a helyzete, igaz neked is.
És PIC-elj, had nőjön a TS és koncentrálj a bajnokságra.
Eljutottál a 3. fordulóig így is, az nem rossz ilyen csapattal.Ne csak az átlag TSI-t nézd hanem az összTSI-t is. Ami neki 300k, Neked csak 14k.
De ez majd változni fog, csak ügyesen! -
okay
aktív tag
-
okay
aktív tag
válasz
DopeBob #4212 üzenetére
A segédprogikhoz szükséged van egy biztonsági kódra amit a beállitások menüben találsz.Mellé a felhasználoneveddel tudod ezeket használni.Hattrick Organizer kezdetnek ,aztán biztos találsz egy párat még.
ftc: A ki-ki meccseknél biztos kell majd egy kis taktikázás hogy egy leheletnyi elönnyel meglegyen a 3pont.
-
okay
aktív tag
válasz
DopeBob #4188 üzenetére
És olvasd el ezt: Hattrick Wiki ha eddig még nem tetted meg,én is innen értettem meg nagyon sok mindent,aztán a forumban vannak összeszedve útmutatók,onnan tudtam meg hogy milyen posztra milyen fö és mellékképességü játékos kell hogy tudd arra a posztra valoban az legjobb játékos stb stb
Amit Patrick ajánlott az nagyon jo , remélem nem költöttél tul sokat -
Patrick
addikt
válasz
DopeBob #4188 üzenetére
Ha lesz pénzed vegyél egy JÓ edzőt, csapnivaló vezetői képességgel ez 53 milla lesz, majd vegyél 18-19 éves megfelelő kapust kettőt, őket fogod edzeni az edzés menüpontban a VÉDÉS képességgel. A kapusedzők 8 a segédedzők 2 legyen.
Egyenlőre ez a legfontosabb, később ebből lesz majd pénzed, ha eladod majd őket. És abból a pénzből tudsz majd erősíteni.
VII ből nem lehet kiesni, minden máshonnan igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- DELL T40 EMC Szerver
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest