Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolby
senior tag
Igazán öregeket nem kap az alapcsapatba (Talán ha 27-28 éveset kap, de szinte biztos hogy még annyit se), vásárolni meg nem nagyon lesz pénze és nem is kell a feljutáshoz. Ezért érzem úgy, hogy első szezonban teljes magabiztossággal kijelenthetjük hogy a legjobb megoldás az 5% :-)
Ja igen. És a használhatatlan játékosokat rúgd ki. Nem nagyon érdemes megfelelő skill alatt feldobni piacra a játékosokat. Fel teheted de ha 1x nem ment el akkor dobd ki.
Amúgy annyira azért nem kell hogy bonyolult legyen, csak szerintem rád zúdítottuk a dolgot :-D
-
Dolby
senior tag
Tudom hogy középpályásról beszéltél amikor írtad hogy jó fejelőnek nincs negítív eventje, de a későbbiek miatt azért megjegyzem hátha más nem fogja pontosan érteni, hogy annak a specnek is van negatív eventje védőként gyors speces elfuthat mellette.
R0by:Edzés váltásra én is azt mondom, hogy a védőket akkor tudod jól eladni ha 21-22 éves korukig olyan világklasszis szint körülig feltolod őket. Addigra egyébként az ellentámadás taktika is játszható lesz viszonylag gyengén támadó de ütős középpályás csapatokkal szemben.
-
koxos:8]
senior tag
Egyenlőre nem rossz a 3 kukázott kp-m.
7 és 6-6 csillagot hoznak.
Titáni és 2 lenyűgöző van most.
De ma már 20 milla alatt nem is találtam ilyeneket, majd meglátom mit produkálnak a szezonban.
Az erőnlétet jól eltaláltad mind a háromnak középszerű amivel meccs végére lecsökken 4-4,5 csillagra az értékelésük.Védőt kellene most majd vennem mert a 4 öreg védőm közül egy sem bír ki egy félidőnél többet.
4,5-5 csillagról meccs végére már csak 2,5 csillag lesz.
Szval 2 brutál védőt vennem kellene majd lehetőleg fiatalokat. -
r0by
addikt
Mennék én tovább a jelenlegi úton, de mint láthatod szinte felesleges, mert a védelem nem ér semmit, ha mindenki más a középpályát edzi a csoportomban. Most persze mákom volt, hogy volt két botcsapat a csoportban, de ha jövőre nem így lesz, akkor szimplán kieshetek..
Egyébként ahoz képest, hogy újonc vagyok nem zártam túl rossz évet. Pontazonossággal végeztem a 2. és 3. helyezettel, csak a rosszabb gólarányomnak köszönhetően kerültem a 4. helyre.
Ami érdekes még, hogy a 6 nem botcsapat közül én kaptam a második legtöbb gólt, pedig ugye védekezést edzek.
Szóval kell ide a védekezés edzés? Szerinte nem. Esetleg 1-2 szezon múlva, amikor lejebb értékelődhet a kp-ja. Ha lesz ilyen egyáltalán. -
Dolby
senior tag
Persze hogyne. Először is a Te bajnokságod táblázata. Első Total - Def - Mid - Att a maximum elért, a második pedig az átlagos.
És az enyémÉrezhető hogy butykosok igencsak kilóg a csoportból, de 2 pont előnye van hozzám képest, 1 pont Sexarts-hoz képest. Most hétvégén egymás ellen játszanak, nekem csak az jó ha Sexarts nyer mert ellene lesz az utolsó mérkőzésem és ha ott meg tudom verni előtte pedig ő megveri Butykosokat akkor én vagyok a továbbjutó. Persze sok a ha, de Sexartsnak szerintem szüksége van mots-ra mert különben középpályát elveszíti, és butykosok elég szép védelemmel rendelkezik szóval kell több támadás neki. Ha motsal nyer akkor valószínűleg TS-e leesik szépen, így én mots-al középen még idegenben is eléggé elverem majd ahhoz hogy legyen esélyem gyengébb támadással is.
Röviden ennyi. Még gondolkodom hogy pic-eljek a következő mérkőzésemen ami FC Bhaaa ellen lesz, de veszélyes mert mostanában erősített és ha véletlen pontot vesztek akkor hiába minden.
-
Dolby
senior tag
League ranking: 23 / 1024 | TSI: 2149180 (Avg: 268,648)
5. vagyok a rating sorrendben...
szóval éppenséggel nekem sincs könnyű dolgom a bajnokságban, de még mindig reménykedek a feljutásban :-D Majdnem kizárt hogy sokkal nehezebb lenne egy könnyű 5. osztályban mint itt :-D -
r0by
addikt
Akkor az előző szezonban végig azzal a felállással nyomta
2 perc alatt két gól, az pont engem is kivégezneAjjaj, kezdődik is:
82:31
A lelkes MetalSteam-játékosok folyamatosan foglalkoztatták a vendégek középső védőit, a 82. percben is helyzetbe kerültek, de Thomas Månstål lövése messze elkerülte a hálót.Remélem a mérkőzés vége az enyém lesz, mert az ellen formája és erőnléte is gyenge, míg az enyém megfelelő/jó.
Hopp, közbe bekaptál egy gólt. Azt a 4 percet már csak kihúzod.
-
r0by
addikt
Elismerem mákom van a csoporttal, de ha a TSI-ket vesszük figyelembe, akkor a nem bot csapatok közül az utcsó vagyok. Ehez képest most jól állok, a második helyen vagyok, 4 pont előnnyel a 3. helyezettől. Csak épp szar a sorsolásom, szóval nem valószínű, hogy a második helyen fogok maradni. Persze azért megpróbálok valamit, mert egy kis lovét azért csurgatna.
De akkor ehez ma nyerni kellene.. -
-
heihachi
addikt
Juventus FC 4 - 0 Bazd előrre F.C.
00:00
3-5-2 felállást választott az utolsó pillanatban befutó Juventus FC csapata.
A kezdőjátékosok: Ciuffreda - Calì, Boccia, Nilsson - Pescio, Hallé, Neurauter, Melo, Gernez - Barneda, Kolumbić.00:00
A látszólag jól felkészült Bazd előrre F.C. 3-5-2 felállásban kezdte a mérkőzést.
A kezdőcsapat: Kunowski - Nývlt, Cordes, Estoyanoff - Caballero, Mücke, Alberani, Barkholt, Szumski - Kropman, Mikáczó.08:35
Emil Barkholt (Bazd előrre F.C.) durva szabálytalansága sárga lapot ért.
09:49
A szurkolók kétségbeesetten nézték végig, amint Markus Nilsson (Juventus FC) segítségért kiáltott egy durva ütközés után, és hordágyon vitték le a pályáról. Finn Furuheim vette át a posztját.
11:43
Több játékos kissé kókadtan mozgott a napon, ami rendszeresen az okosan és ötletesen játszó Jesús Barneda malmára hajtotta a vizet.
31:19
Hát, talán ez nem lesz a hét legszebb gólja, de a lényeg, hogy a mérkőzés 31 percében szabadrúgásból Thomas Pescio talált a hálóba, így Juventus FC megszerezte a vezetést, 1 - 0!
34:16
Thomas Pescio (Juventus FC) okosan lőtte el a tizenegyest a kapus válla felett, ezzel növelte csapata előnyét: 2 - 0 az állás a mérkőzés 34. percében.
36:35
Alfonso Estoyanoff (Bazd előrre F.C.) szabálytalanság miatt sárga lapos figyelmeztetésben részesült.
45:00
2 - 0 volt a félidei eredmény.
Az ebben a játékrészben domináló Juventus FC 58 százalékos labdabirtoklást mondhatott magáénak.47:12
47 perc elteltével Natko Kolumbić, a hazaiak játékosa növelhette volna az előnyt egy jobb oldali lövéssel, azonban Wolfhard Kunowski ujjheggyel még védeni tudott.
52:05
52. perc: Megvan az újabb Juventus FC-gól! 3 - 0! Quentin Gernez a jobb szélen egy gyönyörű egyéni akció végén állva hagyta az ellenfél védelmét, és a kapuba emelt.
52:12
Ezután a taktikusan futballozó Juventus FC visszavett a tempóból, és figyelmét az eredmény tartására összpontosította.
56:02
Mint azt megszokhattuk, Quentin Gernez igyekezett testi erejét csapata előnyére kihasználni, de az ilyen felépítésű játékosok a mély talajú pályát jobban kedvelik.
57:15
Thomas Pescio mesterien csavart a hálóba egy szabadrúgást az összecsapás 57. percében, így a hazaiak előnye megnyugtatóvá vált: 4 - 0.
57:20
Ez Thomas Pescio harmadik gólja volt a meccsen - mesterhármas!
83:41
83. perc: Alfonso Estoyanoff válaszolhatott volna, de elszalasztotta az óriási lehetőséget, az oldalhálóba bombázott.
90:00
A labdabirtoklási arány a félidőben 56% volt a frissebben mozgó Juventus FC javára.90:00
A helyenként jól játszó Juventus FC játékosa, Jesús Barneda mai teljesítményével társai fölé nőtt,
míg Thomas Pescio felejthető produkciót nyújtott.
Mindenki számára világos, hogy a mérkőzés legjobb Bazd előrre F.C.-játékosa Timotheus Kropman volt,
Alfonso Estoyanoff viszont meglehetősen gyenge napot fogott ki.
A bíró véget vetett az összecsapásnak; 4 - 0 a végeredmény. -
r0by
addikt
A második félidő iszonyat izgalmasra sikeredett:
83:09
A mérkőzés 83. percében az egyik Bazd előrre F.C.-játékos, Timotheus Kropman sárga lapos figyelmeztetésben részesült, szándékos szabálytalanság miatt.
84:28
Bár Jaroslav Rohlena (Aggyámámosmá Sört) az utóbbi hetekben sokat bajlódott a térdével, úgy döntött, kitart a mérkőzés végéig.
88:18
Ryan Tax (Aggyámámosmá Sört) csúsztatott meg egy jobbról érkező beadást a találkozó 88. percében, de a labda mellé ment.
A labdabirtoklási arány a félidőben 53% volt a frissebben mozgó Aggyámámosmá Sört javára.90:00
Mindenki számára világos, hogy a mérkőzés legjobb Aggyámámosmá Sört-játékosa Ryan Tax volt,
míg Eldad Kerem felejthető produkciót nyújtott.
Timotheus Kropman (Bazd előrre F.C.) ma csapata legjobbjának bizonyult,
Desiderio Muñoz viszont különösen rossz napot fogott ki.
A bíró véget vetett az összecsapásnak, a végeredmény 2 - 3.A végeredmények:
Újpest Fc 0 - 2 r0by
Juventus FC 3 - 1 Diosgyor FC
Rima SC 4 - 0 Avas FC
Aggyámámosmá Sört 2 - 3 Bazd előrre F.CA következő forduló párosítása:
Bazd előrre F.C. - r0by
Juventus FC - Rima SC -
r0by
addikt
A félidő nagy részében irányító Aggyámámosmá Sört fölényét jelzi a magabiztos 53 százalékos labdabirtoklási arány.45:00
Az első 45 perc után 2 - 3 állt az eredményjelző táblán.
41:35
Rinze Cordes váratlanul teljesen egyedül találta magát a jobb szélen, amikor a kontrázó Bazd előrre F.C. egyik támadása meglepte az ellenfelet. Csak a kapus nagy védésének köszönhető, hogy nem végződött góllal az akció.
32:20
Az idegenbe is csapatukkal tartó szurkolók által feltüzelt Bazd előrre F.C. vezetést szerzett a meccs 32. percében, amikor Rinze Cordes áthámozta magát a jobb oldali védőkön, és éles szögből a kapuba lőtt: 2 - 3.
31:27
A meccs 31. percében szinte felrobbant az aréna, amikor Sırrı Akşahin átrobogott a vendégek teljes középső védelmén, és kiegyenlített: 2 - 2.
29:34
29. perc: Doriano Bove szögletét követően Jaroslav Rohlena fejelte a labdát a hálóba: 1 - 2.
24:08
24 perc elteltével a támadó Bazd előrre F.C. csapata közvetett szabadrúgást végezhetett el. A labda nagy ívben szállt a tizenhatoson belülre, ahol visszafejelték Timotheus Kropman elé, akinek rengeteg helye volt, és nem is hibázta el a lehetőséget: 0 - 2.
16:48
A nézőtéren többen is úgy gondolták, hogy a bíró nem volt elég határozott, amikor Gian Paolo Caracciolo (Bazd előrre F.C.) játékosnak csak sárga lapot mutatott fel egy elkésett becsúszásért a 16. percben.A félidei eredmények:
Újpest Fc 0 - 1 r0by
Juventus FC 1 - 0 Diosgyor FC
Rima SC 3 - 0 Avas FC
Aggyámámosmá Sört 2 - 3 Bazd előrre F.C. -
r0by
addikt
Én leszek elvileg, bár dolgozom.
Ahogy nézem, Balu koma nem állította be a csapatot. Úgyhogy lehet, hogy lesz esélyedEl is kezdődött:
11:25
A védők a jobb szélen elvették a labdát Isaías Garabatos játékostól, így megakadályozták, hogy a 11. percben növelje Bazd előrre F.C. előnyét.
05:16
5. perc: Omar Caballero villant meg a szélen, két csel után Timotheus Kropman fejére varázsolta a labdát, ő pedig az ilyen helyzetekben nem szokott hibázni. Ezzel lett 0 - 1.
01:45
Aggyámámosmá Sört ma a kreatív játékra helyezte a hangsúlyt.
A kezdőjátékosok: Muñoz - Nývlt, Cordes, Estoyanoff - Caballero, Alberani, Garabatos, Barkholt, Szumski - Caracciolo, Kropman.00:00
Bazd előrre F.C. ezúttal egy 3-5-2 felállás mellett döntött.
A csapat Kerem - Tavakkoli, Bove, Wurmitzer - Akşahin, Bajalović, Rohlena, Kiese, Mészáros - Zrínyi, Tax összeállításban kezdett.00:00
3-5-2 felállást választott az utolsó pillanatban befutó Aggyámámosmá Sört csapata. -
Dolby
senior tag
Úgy értettem a fejtörést hogy az az egyetlen meccs ahol viszonylag sok tipp érkezett mindkettőnk győzelmére :-P
Az erőnléttel kapcsolatban olyan korán kell cserélned? Az ellenfél erőnléte tudtommal olyan szempontból nem számít, hogy nem fáradnak a tieid hamarabb el. Azt kéne megnézni korábbi meccsekből hogy mennyire fáradnak le a végére. Én úgy szoktam, hogy 70-75. percnél cserélek ha középszerű körül van az erőnlét, így semennyi, vagy max fél csillag megy le mire lecserélem. Az 50. perc szerintem olyan csapnivaló környékinél kell.
Nincs valakinek fáradásra számolója? :-D
-
Dolby
senior tag
Látom a mi meccsünk okozott másnak is a legnagyobb fejtörést, a többi kicsit tisztább a tippekben :-D
zsolli: Amennyire lehet baloldalt támadj, jobb oldalt (és középen de az jön vele) védekezz. Középpályát pedig erősítsd amennyire csak tudod, akár úgy is hogy egyik oldalon közép felé irányítod a szélsőt és oda ne igazi szélsőjátékost tegyél hanem a 4. legjobb játékszervezős-t. Birtoklás és támadás amivel meg tudod verni mert ahogy nézem nincs igazán hátvéded.. Azon majd változtatni kéne :-D A széleken támadás általában jó, de ahhoz kicsit figyelni kell majd a jövőben hogy a szélsőjáték képességeid legalább a csatárnál, de esetleg még a támadó oldal szélsőjátékosánál is jobb legyen kicsit. Illene picit jó felé vinni a taktika szintjét :-)
Ja és picit részesítsd előnyben a speces játékosaidat - persze csak amik jó speccel rendelkeznek az adott posztra - mert kreatív játékozik mindig, amit kihasználhatsz ha neked van több speces játékosod.
Persze ez csak tipp, te ismered jobban az ellenfelet és a saját csapatodat :-)
-
ftc
nagyúr
16-an vagyunk edzővel?
mondtam, hogy kevés a playa
de most nincs pénz...ha 2-3 leszek veszek tölteléket bele...illetve 22-s keret lenen az ideális...lehet meglépem! csak az a gond, hogy a B csapat nalam nem lehetne 1-el rosszabb képességű
Tegnapi sérüléseim:
43. perc: Emil Barkholt térdsérülést szenvedett, és el kellett hagynia a pályát. Helyére Robert-Jan Mücke állt be.
72:49 Wolfhard Kunowski egy rendkívül kemény és szabálytalan belemenés után a földön maradt. A sípcsontját fájlaló játékosnak ezzel véget is ért a mai mérkőzés. Helyére a meccs 72. percében Desiderio Muñoz
kapusom 20 éves vén róka elég vicces
-
r0by
addikt
HT-ban is nyomhatunk majd egyszer.
Eddig próbáltam mindig külföldi csapatokkal meccselni, de nem veszem észre, hogy a tapasztalat nőne. Pedig a súgóban azt írják, hogy ettől növekszik... De ha nem ettől, akkor mitől?Tegnapi meccsen akkor mákom volt heihachi ellen, hogy lemaradt egy csatára
Több helyzetem volt (ezt nem tudom, hogy mennyire tudható be a minusz 1 csatárnak), ráadásul kihagyott szegény egy tizit is. Viszont csak egy sárgalap volt, és nem sérült le senki.
-
Dolby
senior tag
Nem mondom hogy nem pillantottam rá a meccseidre :-D De mondjuk olyan szempontból mindegy, hogy elég egyenletes a védelmem szóval nem csináltam world class védelmet a támadó oldaladra :-)
Viszont az 5ös középpályán meglepődtem. A B középpályásaim megfelelő átlagosat játszottak ma délelőtt hattrickon, itt meg a jobbik csapat középszerű? -
heihachi
addikt
Még írtam is meccs közben a lobbyba:
azért érdekes az MFCB hogy szívhat ennyire
mert azért a csapat értékelések alapján nem roszabb semmivel a csapat, mint a sörösökNekem pl így néz ki:
Az az érdekes, a bal oldali támadásom végig egálban volt, a végére pár percre csökkent csak le az ellen védelme, a jobb oldalon pedig végig 1 ponttal vezettem. A bal védelmem is egál volt végig, szóval nem tudom, ez szerintem mindenképp a meccs végi adat kell legyen, mert ha ez lett volna az átlag, akkor nagyon nyernem kellett volna, mert széleken támadást játszottam (bár ez a taktikai dolog ma rohadt furcsán működött, aki szélen játszott, az középen lőtt gólt, aki középen az a szélen...).Ja igen. és most elolvastam mit írt a végén:
2 kártyát kaptam, amiből 0 bónusz kártya, meg a tippverseny vezetőjét és nyertesét is kiírta. -
-
Patrick
addikt
Ha okosan csinálod, az. Persze, sajnos a kapusok árai esnek, ez igaz, illetve estek. Oka egyszerű; felgyorsult az edzés, plusz ott van a védekezés és pontrúgás ami elég megdobja a kapusok tudását és árát is, emiatt esett a monoskilles kapusok ára. Valamint közeleg a szezon vége.
Reagálni kell a változásokra. Fogok is, a terv már meg van.
-
heihachi
addikt
Ha jól ki van találva, akkor nem hiszem, hogy ez ekkora gond lehet.
Szóval mondjuk olyan kártyát láttam, hogy +3-at adott az erőnléthez. Ha mondjuk nem kapsz egyszerre 3 ilyen kártyát a gólszerzésre (magyarul azért mégsem olyan nagyon véletlen a dolog), akkor ez csak egy kis színt visz a dologba, egy újabb bizonytalansági tényező, de nagyon-nagyon nem borul fel az egész rendszer, csak azért, mert egy ilyen kártyát elhasználsz.
De ha meg lehet egyszerre 5 ilyen kártyája az embernek, akkor az elég gáz, mert akkor tényleg nem lehet előre készülni semmire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest