- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #19642 üzenetére
Nah, hát pontosan ezért nem dicsekedtm vele
De egyébként már észre is lehetett venni a tegnapi ifi meccsen a hiányát..
Remélem azért valakinek megtetszik, és dőlni fog a léSzerk:
Nah, hát vannak itt jó üzleti érzékkel megáldott menedzserek2013-09-17 18:50 (3/53) 40 000 eFt YaGeR-TEaM
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #19605 üzenetére
Jaja, hajrá mindenkinek!
Nekem a kupameccs után teljességgel önelégült-ről visszaesett mára kiválóra az önbizalom.
A csapatszellem sem túlságosan jó most: nyugodt.Idegenben kezdem a bajnokságot, remélem legalább 1 gólt rúgni fogunk, a győzelemben nem igazán bízom. De ellenfelem nem lépett be 2 hete, hátha..
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #19569 üzenetére
Sajnos pont én rúgtam le
Erős a csoportod, de szerintem egyhangú véleményünk lesz a szezon végén: "Hogy a faszomba lettél te első bazdmeg?"
Ahogy nézem, én szerencsével akár megcsíphetem az osztályozós hely egyikét. De ahoz erősítenem kell csatárposzton. És elkellne egy erősebb kapus is, pláne, hogy a mostani 2 hétre lesérült
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #19569 üzenetére
Én szerintem el sem adom a kapusom így....bár ha eladom nem tudom a kapott pénzből az erősítés mennyire biztosítaná be a helyemet akár osztályozóra...
Mondjuk ahogy nézem, vannak menedzserek a csoportodba...nem semmi. Kitartás, hátha kp-ban megfogod egyiküket másikukat.
-
DopeBob
addikt
válasz
zsolli #19541 üzenetére
Ja, nagyon magasak a fizuk
TSI 807 070
Fizetés 29 958Nálam most ilyen. Mikor játékost veszek, akkor a specen meg ugye a képességein kívül a fizetését szoktam nézni, meg hogy mennyire ingadoznak a csillagai. Vannak olyanok, akiknél alig válgozik +- 1 max, és alig változik a formájuk, ami nagyon jó
Most vettem KP-t találtam egyet 140k TSI-vel és 3500e HUF volt a fizetése, de sajnos a licit utolsó 10 percében nem voltam gépnél és más elhappolta
Azóta se találtam ennyire jót
-
Patrick
addikt
válasz
zsolli #19541 üzenetére
Ha nem jön be a tervem, akkor le fogom tojni a fiatalokat, veszek idős sok tapasztalattal rendelkező magyarokat és majd cserélgetem őket.
Ahhoz, hogy kapásból legyen 11 olyan játékosom, ahhoz milliárdok kellenének. Nekem meg 2-3 szezononként van pénzem max 2-re.
Még kell két szélső és egy belső kp.
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #19539 üzenetére
Akkor már nem szólhatnak, úgymond bele?
Mert én is ezen gondolkodtam, hogy átadást kéne adni a srácoknak egy bizonyos jsz után..Egyébként egy kis összesítés a bajnokságomból:
Csoport első: Juventus F.C. S.p.A. » TSI 521 450 Fizetés 41 586
2. Petrocelli FC TSI 542 080 Fizetés 48 152
3. Brommapojkarna FC TSI 279 500 Fizetés 15 722
4. Szatyor Doneck TSI 225 100 Fizetés 14 921
5. zso TSI 106 550 Fizetés 5 440
6. YaGeR-TEaM TSI 72 160 Fizetés 5 683Összességében Patricknak sokkal jobb csapata volt, mint Petrocellinek, neki csak a középpályája volt erős.
Bromma, Szatyor kb azonos csapat, mindketten a védelemben jeleskednek, de Brommának viszonylag kiegyensúlyozottabbak voltak az értékelései, tehát volt támadása is, középpályája is.Zso- már eladta pár játékosát, de Ő is alacsony tsi ellenére képes volt földöntúli védelmet is hozni, tehát teljesen jól taktikázik, és jófej is.
Nekem sem 72.000 volt a tsi, hanem 110, de eladtam msot egy játékosom.
Végülis a lényeg, hogy szerencsés szezon volt, mert a két utolsó helyezett gyenge volt a mi csoportunkba, így bármilyen nagyobb kiadás ellenére is bent lehetett maradni, és szufficitesen zárni a szezont.
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #19464 üzenetére
Nekem szégyenfolt volt a mostani ifi eladásom..
60 milláért ment el. Szerintem 120 simán ért.
Zsigmond Farkas
17.0 napos
gyors
szj. jó
védekezés megfelelő
gólszerzés megfelelő (6.5)Telóról tudtam csak írni és a fórum is törölte a nyomorult hsz-em a friss ifik topikban. Opjanak le!.
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #19426 üzenetére
Há' nem tudom mi van.
Az első félidőben kimaradt az összes helyzetem. A másodikban is kimaradt már 1.
Pedig most nem is lazázok, alapon van minden..
Mind1, ha nyer a csapat, akkor nem problémázok2 mesterhármas? Ez gyenge öregem
Jól látom, hogy vettél egy új csatárt? Ő is mesterhármasozik.
Csakis neked lehet ekkora mákod vazze -
plus44
veterán
válasz
zsolli #19424 üzenetére
Köszi és neked is r0by!
Szépen megy az edzé, a forma sem rossz, bár nem érzem elég ütőképesnek a mostani u20-s csapatot. Nem rosszak a srácok, de vanna nálunk sokkal sokkal jobbak! A sérülés se jött jól most és indul a 2. forduló máris.
Egyébként szépen menetelek a bajnokságban, 2 kapott gól és eddig veretlen vagyok, de persze most kapásból 2 játékosom is lesérült, remélem 1 hét lesz, de...
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #19395 üzenetére
A jól fejelő srácot :/ Láttam.
Te tudsz valamit erről a további csapat dologról? Lehet két teamet menedzselni elvileg.
Felhasználók között slam9-nél láttam. (10972025)
Első csapatKételkedő Öntudat FC
Alapítva 2010-09-26
Hungary IV.40
További csapatSkeptical Consciousness FC
Alapítva 2013-05-06
Yemen III.10 -
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #19362 üzenetére
"Tehát van 67%-os esélyem, hogy aztán 48% eséllyel jó szélre kapjak helyzetet, ami 61% eséllyel bemegy, eközben az ellennek talán lesz 32% esélye hogy kapjon 2 CA-t, ebből 12% esély hogy támadó szélre kapja, ami 44,17% hogy bemegy. Ráadásul 39% hogy bejön a fejes SE, aminek megkapására nekem van 77%-os esélyem. Aztán jön a meccs, és hoppá, kikaptunk 6-0-ra
"
Ez így íccakára kellemes
Mire felfogtam, hogy mivan addigra rájöttem, hogy nem nem tudom követni ezt az egészet
Kíváncsi vagyok, hogy a profibbak hogyan állítják össze a csapatukat a másik ellen. Pl én sosem nézem azt, hogy az ellennek milyen a védelme, hol kéne megtámadni..
Pl, ha vesszük az ellennek az előző meccsét, van jobb oldalt jó védekezése, középen kiemelkedő, bal oldalon meg ragyogó. Én meg tudok produkálni egy középszerű támadást
, akkor azt most bal oldalra irányítsam vagy jobb oldalra? Ugye ha szemtől szembe vagyunk egymással, akkor értelemszerűen neki jobb az nekem bal. De, hogy a játékban is így van-e, azt még nem néztem.
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #19357 üzenetére
Köszi!
Azért vettem relatív olcsón, ha beüt a crach, akkor nem dobtam ki sok pénzt az ablakon.
Úgymond egyszerhasználatos tdf-nek vettem.Basszus, nem fogod elhinni, de az elődje ( kiemelkedő jsz, jó gsz, ragyogó pontrúgás) 30 hatstattal kevesebbet hoz ho szerint!, alig hittem el
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #19352 üzenetére
Max 250-et adok a Dominik Kövesiért, ha nem sikerül megvenni, így jártam, edzem tovább azt a spanyol gyereket
A középpályát nem akarom kihasználni csak jó skillesekkel, mert azért az u20 "esélyes" srácot szeretném a tapasztalat végett bajnokikon játszatni, ezért inkább csak két helyet töltök fel.
Oda az egyikre evvan most:
Mihai-Ioan Igreţ 21 éves és 3 napos, TSI = 46 160 Formája jó (7), erőnléte remek (8). [Kiszámíthatatlan]
Játékszervezés: 13/20 világklasszis (13) Átadás: 9/20 nagyszerű (9)Terveim szerint, titáni szinten eladom 100-200 misi haszonnal+ addig is segít bennmaradni a bajnokságban.
A másik srácot is azért venném csak, hogy majd később eladjam, úgy is eléggé multi skilles, tehát 200 misi-re hozhatna titáni szinten vagy 400-at. Csak előbb még meg kéne venni olcsón -
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #19342 üzenetére
Zsolli: Neked egy időben adták az u20- jelölt ifiket, mikor jelentkeztél a programra?
Most olyan dilemmám van, hogy mi lesz, ha jön a még hátralévő két db u20 esélyes srác a mostani mellé?
Ugye az erőnlét az a most meglévőnél 5 %-on megy, de idővel fel kell vinnem ezt 16-ra vagy mennyire, de akkor meg a két fiatalabb srácnak nem lesz esélye fejlődni olyan gyorsan
Feltettem a kérdést a remek edzős program fórumon, ott valami bunkó suttyó válaszolt csak valami hülyeséget..
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #19294 üzenetére
Pedig eddigi pályafutásom során én is azt tapasztaltam, hogy 15.99-ről csak 16.00-ra megy. És ez többször is így volt. De szerintem ez HY-on is így van. Igaz ott annyira eddig nem is néztem..
Most már a játékos adatlapján nem csak támogatók tudják követni, hogy szintlépés óta mennyi edzést kapott a játékos. - én ilyet nem látok sehol. Segítesz egy screenshottal?
-
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #19290 üzenetére
Nem, nem. Rendes u20as edzést szerint edzem, tehát most már csak védést. És így is esett, de figyelj már. Azt értem, hogy nem 16ről 15re esett, hanem mondjuk 15,xx-re na de akkor is!! Ez mi már?? Így akkor egy hét mínusz és egy olyan helyzetben, ahol nyilván legalább 2-3 ember u20ra, ott 2 nap is számít....Felháborító ez a játék.
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #19285 üzenetére
Bazzeg
Jó túra lehetett, igaz én utálok olyan helyen horgászni ahol sok a susnyás, mert nem vagyok egy profi
Egyébként ez az idő katasztrófa, f@sz kivan, hogy nem lehet előretervezni semmit se, mert vagy rohadt hideg lsz vagy hó esik viharralSzerk: a traktorosokkal nekem jó tapasztalatom van, 5 km-t eljött mire a sárból kihúzta a mtoromat, aztán semmi pénzt nem fogadott el
-
DopeBob
addikt
válasz
zsolli #19208 üzenetére
Remélem beválik a tervem... Eddig 2x jutottam fel V.-be, és kétszer lett sima kiesés belőle
Aztán átáltam a védő edzésre, kb egy éve. Az első játékost nemrég adtam el, akit fiatalon vettem, aztán a tobbi jön már futószalagon nemsokára! Középső védőket általában úgy veszem, hogy 10-es JSZ, 5-6-7 Átadás, amit sikerul jó áron szerezni, és a védekezés majdnem hogy mindegy is, középszerűtől felfelé már jó nekem. Szélső ugyan ez, csak 10-es SZJ-al! Az eredmény egy brutális védő, amit jó drágán el lehet adni.
A 70. percig még be kéne rámolnom egy gólt, hogy nyugodt legyek. Közben R0by már 4-2-re megy
-
DopeBob
addikt
válasz
zsolli #19206 üzenetére
jah, de remélem még lesz. Elég sok pénzt öltem most a két új szélsőbe, és egész jó támadásértékeléseket hozok a széleken (lenyűgöző meg ragyogó gondoltam ez már csak elég, meg ennél sokkal többet nem tudok kihozni az 5-4-1ből... mivel a bajnokságban nagyon gyenge csapatokkal vagyok egyutt, a kovi bajnoki után elkezdek kísérletezni a 5-3-2-vel, csak még valami kiszuperált csatárt kell szereznem, hátha az jobban beválik majd... aztán a fene tudja, végul is ez se rossz. A 3 kozépeső védőt már eleve úgy válogattam össze, hogy egy kis erősítést jelentsenek a KP-ra is (kiemelkedő
))
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #19190 üzenetére
Ez alapján a kommersz, 4-42 felállás a legjobb, mert ugye a védők csökkenése a legkevesebb, maj a csatároké és végül a legnagyobb a kp-é. Tehát 3 középső kp-nál már számottevő. Így akkor lehet átállok a 4-4-2es , vagy 3-4-3as felállásra. Mondjuk ezt a csökkenést szerintem nehéz modellezni a rendes játékban, szerintem ennyire nem szembetűnő, legalábbis nekem nem tűnt még fel.
-
DopeBob
addikt
válasz
zsolli #19150 üzenetére
Így van, ezért nem értem. A mostani ellenfelemnek tobb szurkolója volt, mint a szombatinak, osszességében mégis 8k emberrek kevesebb volt a stadionban ma... azért az sok
Akkor enyhén felhős, most meg felhős idő volt, ennyi a kulonbség... ha ez is ennyit jelent, kapjákbe
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #19132 üzenetére
65:41
52AR játékosainak fülében csengtek edzőjük szavai, így a középső támadásaikat inkább a szélek felé irányították.
66:27
52AR a jobb szélen sikeresen végrehajtott egy ellentámadást a rangadó 66. percében. Björn Svensson góllal fejezte be az akciót - már 1 - 0 az állás. -
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #19113 üzenetére
Játékszervezés megy.
Saját srácokból és 3 friss ifi jelenleg akiket edzek.
Péter Martinovics [Anyaegyesületi bónusz]
18 éves és 69 napos, TSI = 1 300
[Jól fejelő]
Védekezés: 7/20 jó (7)
Játékszervezés: 5/20 középszerű (5)
Szélsőjáték: 4/20 gyenge (4)
Átadás: 4/20 gyenge (4)
Gólszerzés: 5/20 középszerű (5)Péter Bálint [Anyaegyesületi bónusz] lábadozik, de már játszhat
18 éves és 111 napos, TSI = 2 430
[Jól fejelő]
Védekezés: 8/20 remek (8)
Játékszervezés: 4/20 gyenge (4)
Szélsőjáték: 3/20 csapnivaló (3)
Gólszerzés: 6/20 megfelelő (6A 3 idegen, köztük két magyar.
Magyarország Danko Pleić Vettem: 2 200 eFt 250 tsivel
17 éves és 18 napos, TSI = 320
Formája megfelelő (6), erőnléte gyenge (4). [Jól fejelő]
Játékszervezés: 5/20 középszerű (5)
Átadás: 5/20 középszerű (5)Magyarország Kornél Dudás Vettem: 3 200 eFt 360 tsivel
17 éves és 14 napos, TSI = 430
Játékszervezés: 6/20 megfelelő (6)
Gólszerzés: 4/20 gyenge (4)España Manuel Martínez Perea Vettem: 33 660 eFt 850 tsivel.
17 éves és 6 napos, TSI = 850
Védekezés: 4/20 gyenge (4)
Játékszervezés: 6/20 megfelelő (6), mindjárt Jó
Szélsőjáték: 5/20 középszerű (5)
Átadás: 5/20 középszerű (5)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- Autóhifi
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- 3D nyomtatás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Linux kezdőknek
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest