- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
zsolli #14076 üzenetére
Konkrétan az összes posztra keersgéltem kíváncsiságból. De most úgy döntöttem fejelsztem a stadiont hogy hazai mecsceken többet hozzon. Aztán gyűjtögetek és a következő terv az lesz amit mondtál hogy veszek majd fiatal magyar speces játékosokat. Szóval igyekszem hosszabb távra tervezni.
Egyébként ma barátságost tolok egy barátommal és a 34. percben kiállították egy csatáromat.
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #14069 üzenetére
Egyszer minden nagy reménység hanyatlásnak indul.
A csoportommal az a baj, hogy nem tudom, lehet minden VI-od ilyen nehéz, ráadásul nem is kiemelkedően jó rangsor szempontjából, de eléggé erős csapatok vannak itt. Szezononként 4-5 meccset nyerek csupán, ami nem tesz jót a szurkolóknak, az önbizalomnak, semminek sem. Beragadtam ide...
-
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #14034 üzenetére
Szerinted megéri venni übermegatsi-smultiskilles ifiket drágán, majd azokat edzetni ?
Pl : 346281681 17 éves és 61 nap Specialitása: Erőteljes TSI: 4 190
Védés: katasztrofális
Védekezés: nagyszerű
Játékszervezés: jó
Szélsőjáték: gyenge
Átadás: gyenge
Gólszerzés: gyenge
Pontrúgás: pocsékKikiáltási ár: 310 000 eFt
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #14032 üzenetére
Az kéne még
Belegondolva a Te helyzetetetetetbe, már rég V.o-ban lehetnél, ha az 1,2 millát megtarthattad volnaEgyébként szerintem gyorsabb pénzszerzésnél jobban megéri WC szintig edzetni a csatárokat.
Most jön úgyis egy újabb garnitúra ifi, mert elment a term.feletti csatár is. Megvettem 313 ért, fejlődött még azon a héten wc ről supernatra és 385ért elmentTi is szoktatok így kereskedni a játékosokkal ?
-
Patrick
addikt
válasz
zsolli #13991 üzenetére
Ezek a csapatok az adott osztály csoportelsői, akik a vonal körül helyezkednek el. A vonal feletti csapatok (és a náluk több ponttal, góllal stb. rendelkező csoportelsők) osztályozó nélkül, míg az alattiak (kevesebb ponttal rendelkezők stb.) osztályozóval juthatnak magasabb osztályba.
Minden liga győztese itt: VI esélyes arra, hogy feljusson egy magasabb osztályba. A győztesek egyik fele (akik a legtöbb pontot szerezték, a legjobb a gólkülönbségük stb.) osztályozó nélkül, a másik fele osztályozó mérkőzésen juthat fel, amelyet a magasabb osztály 5. és 6. helyezettjeivel játszik.
Ebből azt veszem ki, hogy igen, vagy is kétszer ki kell kapnom.
-
Patrick
addikt
válasz
zsolli #13987 üzenetére
Jó lenne egy csoportba kerülni!
Amúgy, amit akarok kérdezni... erősebb csapat erősebb csoportba kerül? Úgy értem, hogy pl veretlen, sok gól kevés gól, akkor ő egy durva erős V-be kerül vagy pl 2 zakó, 2 x, stb, akkor ő gyengébb csoportba? Na, értitek, mert most keltem fel.
-
DopeBob
addikt
-
r0by
addikt
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #13887 üzenetére
Most jön az utcsó három mérkőzés, és van egy sanda gyanúm, hogy tök ugyanúgy fog alakulni a forma, mint tavaly.
Akkor ugye megnyertem a bajnokságot, és mehettem osztályozóra. De addigra annyira lementek a formák, hogy esélyem sem volt semmi épkézlábra.
Most megint ez lesz. Van egy kis esélyem feljutni osztályozó nélkül, de az utcsó meccsekre leesik a forma, és löttek az egésznek. Osztályozóra meg megint hiába megyek...
Mert ugye a mai edzésnél csoda hogy nem kaptam agyvérzést a +0/-6 formávalValahogy jó lenne összekaparni 2 győzelmet az utolsó 3 meccsen, hogy tehessek egy villámlátogatást V-be.
-
plus44
veterán
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #13883 üzenetére
46 nap múlva tudom felhozni az első ifi kapusomat. Vele a mostani természetfelettit fogom lecserélni. Most kiszámoltam 7 hét kell, hogy titáni legyen. Ehhez az kell, hogy a holtszezonban is kapjon védést és esetleg egy edzést ki kell hagynia a felhozott ifimnek. Ezek a kihagyott edzések nem számítanának nekem, ha szignifikánsan több pénzt kapnék a titáni kapusomért, mint a mostani term. felettiért. A mostani érbecslés szerint 600-700millió között menne el a kapusom egyébként.
Amikor a másik kapusomat fogom felhozni, azt mindjárt kiszámolom, hol fog állni, csak nem tudom, hány naposan lépnek életkort? 100, vagy felette?
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #13879 üzenetére
Most vele gyógyítom a sérülés okozta bánatomat, na meg így végre elkezdhetem edzeni a másik ifimet, ő is hasonló:
védés: jó
védekezés: gyenge
pontrúgás: megfelelőNeki sajnos a védekezése kicsit alacsony, de majd adok neki, amint felhoztam.
Edzésem:
TSI: +930 / -8330 (a sérülés miatt)
Átlag forma: 6,14
Forma: +3 / -3
SkillUp: 1 (természetfeletti kapusom)Egyébként 2 dolog: Nem kapott edzést a sérült kapusom...
nem tudom mi a fene van...de már csak 2 hét a sérülése.
szerk: számolgattam kicsit. 46 nap múlva hozhatom fel az ifi kapusomat, a most szintet lépett kapusom pedig 7 hét múlva lesz titáni védésű. Kérdés, hogy megéri-e az a pár nap (esetleg egy kihagyott edzés) a fiatal felhozott játékosomnak, (valamint a másik kapusom a holtszezonban semmilyen edzést nem kapna), hogy titánira felhúzzam a kapusom védését eladás előtt?
-
DopeBob
addikt
válasz
zsolli #13855 üzenetére
Nekem remekül bele fog illeni az ellentámadásos taktikámba :-) Lehet, hogy kicsit visszaveszem az erőnlét edzést, hogy gyorsabban fejlődjön, aztán majd meglátjuk, jó lenne, ha hamar átkerülhetne a felnőtt csapatba a tapasztalat miatt.
Jól felforgattam most a csapatomat, a következő szezonom piszok nehéz lesz, ha nem esik ki. Lassan olyan leszek ming Wenger: "Most abban a fázisban vagyunk, amikor építjük a csapatot" Csak hát a szurkolóim nem túl megértőek
-
DopeBob
addikt
válasz
zsolli #13853 üzenetére
Nem tűnik válogatott esélyesnek, de nem tudom, még sosem láttam 96%-ot
17 éves 9x napos
Formája jó, erőnléte gyenge.
Szimpatikus fickó, aki lobbanékony és sunyi.
Tapasztalata pocsék, és csapnivaló vezetői képessége van.
Hűsége katasztrofális.
Tulajdonos: RightBall SE (2012-05-08 óta)
TSI: 3 120
Fizetés: 90 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Jelenlegi képességekVédés: katasztrofális
Védekezés: jó
Játékszervezés: középszerű
Szélsőjáték: gyenge
Átadás: remek
Gólszerzés: csapnivaló
Pontrúgás: jó -
DopeBob
addikt
válasz
zsolli #13850 üzenetére
Ja igen, az első 11-es volt.
Ja igen, amit még akartam, tegnap vettem egy új edzendő védőt, olyat akit majd meg is tartanék magamnak. Feltöltöttam az adatok az U20 adatbázisba, és valami 96%-ot írt Neki. Van nekem vele valami teendőm, vagy csak edzem legjobb tudásom szerint, és majd keresnek ha kell?
-
DopeBob
addikt
válasz
zsolli #13845 üzenetére
Ragyogó és kiemelkedő.
Na mindegy, a 6. hely volt megcélozva, az meg egyenlőre megvan, a 7.-el pedig még játszani fogok. A maradék 3 meccsemből ezt az egyet kell megnyerni a többi lehet akár bukó is, de egy döntetlen még jó lenne mondjuk most hétvégén :-)
Bár igazából nem bánnám, ha visszaesnék VI.-ba, nem sok értelme volt feljutnom.
-
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #13838 üzenetére
Nálam:
Csapatszellem: mámoros (8)
Önbizalom: kissé túlzott (7)Nekem most a forduló válogatottja szempontjából nem volt jó meccsem, mert csak két védőm van bent, plussz egy kp-m.
Na de majd jövő héten, amikor alap taktikán nyomom idegeneben.., na majd akkor kíváncsi leszek.., legalább 4 játékost várok oda, ha csak a hétközi barátságoson nem történik valami...
A góllövőlista a mi a csoportunkban még nem dőlt el, mint a tietekben
Most még én vezetem, de csak 1 góllal, azt meg a hátralévő 3 fordulóra kevés előny..
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #13835 üzenetére
Kb. ezért jó a kp és az átadás edzés vegyítve.
Ahogy nézem, hatod osztályban nem is kell jobb védelem, esetleg majd csak az 5-.ben, de ott sem biztos, hogy kiesnél ekkora támadással és kp-val.
Ha visszatérünk a tegnapi edzés témához, akkor igazából ezt a részt is érdemes lenne figyelembe venni. Nevezetesen például a védőknek tök értelmetlen más edzést adni a védekezésen kívül. Kivéve talán a szélsőjátékot.
Viszont az összes többi edzésformánál hatékony lehet másik edzést is kombinálni, ami ugye dob is a végső áron. -
r0by
addikt
válasz
zsolli #13832 üzenetére
Kemény lesz biza.
1 bukta és 1 döntetlen beleférhet, és akkor a gólarány dönt.
Na de.., de jó lenne azt látni, hogy 14 meccs, 14 győzelem..De mind1, mert ha fel is jutnék, tuti kiesnék egyből, mert terv szerint a 28 éves játékosokat el kellene adni, mert meg fog nőni a fizujuk 29. életkorukban.
Ez pedig kapásból két játékost érint, egyet kp-n, egyet pedig A védelemben.
Védelemhez még csak-csak van utánpótlás (végül is a mai fiatal is jó teljesített), kp-ra viszont igazolni kell.
Ami talán meg is oldható, mert el kell adnom ugye a 2 játékost..
Fene tudja -
plus44
veterán
válasz
zsolli #13811 üzenetére
Tudom, azért mondom, hogy nem sokszor játszok kontrát, tehát nem sokszor állok fel olyan felállásban, ami ennek kedvez.
Nem néztem meg mennyi, de két lehetőséget is kaptam, így nem lehet olyan rossz. Mondjuk olyan védelme van (meg támadása és kp-ja), hogy lehetetlenség megszorongatni...
-
plus44
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Tőzsde és gazdaság
- Videó stream letöltése
- Milyen GPS-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged