- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #14353 üzenetére
Igen, egyenlőre nem panaszkodhatom ilyen téren
A csatlakozás dátuma: 2012-05-14
Elvárás: Alázzuk meg őketRemélem lesz alázás, pláne, hogy megint 2-5-3-ban kellene felállni, mint a heti edzőmeccsen. Gondolom, hogy jönni fog a zavarodottság, mert csak megfelelő a formáció szintje.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
zsolli #14344 üzenetére
Igen ellenük volt. De amúgy nem volt baj a csapattal ők is csak a bírót szidták.
PH csapat, volt innen más is? Melyik team az?
Remélem jó lesz a képbeszúrás:
Partizan B -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
zsolli #14342 üzenetére
Végülis nem volt rá szükség, megtette más. Ellenünk is volt egy csapatnak kicsit paprikásabb meccse de ott az ellenfél a bíróra volt némileg kiakadva. Nehezen viselték hogy a szerintem lenézett csapatunk ellen csak 1-1-et tudtak kiharcolni. És vezettünk is sokáig. Na mondjuk ott a végén éppen sikerült a legnagyobb védésemet bemutatnom aznap.
Azon a meccsen meg is választottak az ellenféltől a meccs legjobbjának. -
plus44
veterán
válasz
zsolli #14334 üzenetére
De épp ez a lényeg, hogy ha menetelni akarok a kupába, akkor ki kellene húznom kb. a 4. körig a mostani csapattal, mert csak tudom felhozni a kapusomat és eladni a mostanit, hogy erősíteni tudjak. Na most ehhez az kell, hogy 4 körön keresztül folyamatosan maximum VI.-od osztályos csapatot kapjak, akiket esetleg meg tudok verni, mert a fölött esélytelen vagyok.
-
Patrick
addikt
válasz
zsolli #14305 üzenetére
2012-06-01 (15/48) A szurkolóid befizették az éves díjakat. Az ebből befolyt összeg 12 090 eFt.
2012-06-01 (15/48) A szezon véget ért, a klub pedig 18 000 eFt-ot kapott a bajnoki szereplésért.
2012-06-01 (15/48) 12 000 eFt jutalmat kaptál a csoportgyőzelemért vagy a feljutásért.42 milla, most azért kellett.
Én nekem nem volt jó ifim. Az első az megfelelő védekezésű volt, mondom tovább megyek hát nem kellett volna.
Így is -18-ban vagyok.
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #14284 üzenetére
Az a 30 misi, az nem sok lóvé
1 hetet fedez legalább
Megnéztem a következő csoportom bajnoki statisztikáját.
Basszus, el kell felejtenem a szélső vásárlást, mert az összes csapat jobb nálam kp-ban. Egyik-másiknak még a védelme is olyan mint az enyém...
Kemény lesz ez a szezon, 99.9%, hogy rálépek a banánhéjra -
r0by
addikt
válasz
zsolli #14277 üzenetére
Én is 7. vagyok, szóval...
Elsőnek örültem, mert a 6. helyen egy tulajdonos nélküli csapat van. Na mondom, az botolódik, és akkor talán lesz esély a bent maradásra. De aztán eszembe jutott, hogy az V. az 5. és 6. helyezett osztályozót játszik, szóval sanszos, hogy nem ő lesz a következő bajnokságban. Bár elnézve elég erős csapatot alkot így is, hazai pályán játszik, szóval még akármi lehet
Mennyi lehet a feljutási bónusz? -
r0by
addikt
válasz
zsolli #14275 üzenetére
Jó ideje félreraktam minden centet, plusz eladtam a múlthéten az öreg saját nevelésű szélső védőmet, így most 538 804 eFt van a bukszában.
Soknak tűnhet, de nem az sajnos. Ebből még le fog jönni az edző ára: 116 360 eFt.Ellenfeleim még nem térképeztem fel, lesz még rá alkalom a szünetben. Meg egyúttal meg is akarom várni az osztályozót, hogy ki az aki marad, és ki az aki feljut, akkor lesz teljes a kép.
A piacot is csak nézegetem, lehet, hogy nem lesz itt semmiféle vásárlás, mert rohadt drágák a jó szélsők. Ennyi pénzből meg szinte nem is lehet jó védőt kapni, még spec. nélkül sem. Legalábbis HO szerint. -
r0by
addikt
válasz
zsolli #14270 üzenetére
Jah, csak a te kp-dhoz nem is annyira lényeges a vezetői képesség, mert így is, úgy is erős
Most elkezdtem nézegetni a játékos árakat, hátha olcsón hozzá tudnék jutni egy valamirevaló szélsőhöz. Plusz be kell kalkulálnom az edzői díjat is, meg kis stadion bővítés sem ártott volna. Bár dühít, hogy az utolsó 4 hazai meccsemen esett az eső. Mintha Szeged az eső városa lenne, nem a napfényé
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #14266 üzenetére
Nah, majd meglátjuk, hogy hogyan alakulnak ezek a számok az osztályozók után.
Marino Carbonera
Sajnálatos módon Vezetői képesség képessége középszerű szintről gyenge szintre esett vissza.
Francba. Edzőt kell cserélnem, hogy legyen vajmi esélyem V.-ben. Szerencsére megvan már régóta a megfelelő vezetői képességű edzőm, de arra számítottam, hogy majd a kupameccsek miatt esetleg még tudok a tapasztalatán tornászni felfelé. Jó edzővé konvertálni 116 360 eFt zsozsó..
De azon is gondolkodnom kellene, hogy milyen edzőtípusom legyen. Érdemes támadószelleműt? Hogy a támadásom egy kicsit erősebb legyen?Na meg ráadásul vennem kell egy szélsőt is, mert 3 hétre sérült a szélsőm
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #14253 üzenetére
A 3 kerekűvel? Bocsi
Jó szórakozást! Panellakóként én mindig vágyom a szabadba pont az ilyen lehetőségek miatt.
Na de majd a következő szezon 2. és 3. fordulóját pont ez miatt fogom kihagyni, megpecsételvén a kiesésemet, mert megyünk balcsira, és mindennap grill, meg bogrács lesz, sör helyett finom balatoni borokkal -
r0by
addikt
válasz
zsolli #14243 üzenetére
Gőzöm sincs, hogy mi alapján rangsorolják.
De ha én ennyit jelentek, akkor annak asszem örülnöm kellenne
Egyébként örülök, hogy megszabadulok ettől a csoporttól, mert sajna akárhányszor is próbálkoztam, nem jött össze a kommunikáció a csapatokkal. Pedig sok napi szinten belépett.. -
r0by
addikt
válasz
zsolli #14241 üzenetére
Jah, be lehetne vezetni akár a kölcsönadást is a HT-be. Fasza lenne, megkavarná rendesen a dolgokat.
Van infó egyébként arról, hogy mikor lehet megtudni, hogy melyik csoportba kerülök fel?
Bár amekkora mákom van, valami iszonyat erős csoportba fogok kerülni. A mostani is a 40 és 50. hely között ugrált... -
-
plus44
veterán
-
Patrick
addikt
válasz
zsolli #14169 üzenetére
Szerintem megtaláltam a jövő nagy sztárjátékosát. A neve Tamás Kulbert, és 16 éves.
Összességében nézve ő szerintem egy középszerű szintű játékos. Ha szépen fejlődik, szerintem egy jó szintű Gólszerzés képességet is elérhet. Ez a játékos jelenleg csapnivaló szintű Átadás képességgel rendelkezik.
Szerződtessük, főnök?
Max jó gólszerzés, minimum gyenge átadás, remélem egy jót kihozok belőle és sok pénzért elmegy.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
zsolli #14086 üzenetére
Sajnos a térdem miatt én is pihenőn vagyok. Legutóbb a vecsési HT torna miatt tettem kis kitérőt. Ott meg beálltam a kapuba és elég jól ment. Remélem most is így lesz, szerintem emgint csak védeni fogok. Az erőnlétem sajnos nekem is a béka segge alatt van. Majd bringázással igyekszem javítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- BestBuy topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- A ventilátorok világában feltűnt a Noctua új, 120 mm-es bajnoka
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest