Aktív témák
-
Bandit21
addikt
Hali midnenkinek!
Szóval ma került föl vmi a gépre amit képtelen vagyok kiírtani. Több dolog is van. Az egyik h a net hihetetlen mód belassult. Netes sebességmérés leesett 360k-ról 100-ra.
A windows elindításakor elindul egy ''pup'' nevű vmi. Ha megnézem a feladatkezelő ''Folyamatok''-ban akkor ott egy .exe fut Ez a Windows/system32 könyvtárban van, de nincs neve vagyis csak egy 8 számjegyű vmi. Ha megkeresem, kitörlöm akkor rastart után újból fut a ''pup'' és újabb 8 számjegyű exe fut.
A másik pedig egy ''PAD-Lookups by N-CASE'' ami a programoktelepítése törlése menüben található, uninstall esetén netre akar csatlakozni le is töltöttem az uninstallját, de hiába, utána is fönnmarad.
A rendszer WinXP PRO magyar az összes létező netes MS javítással a net LAN helyi szolgáltatótól, Routerrel bekapcsolt tűzfallal.
MIT TEHETEK???
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest