- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZsoltee
veterán
válasz
Dragon3000 #52 üzenetére
Ugye érzed hogy ez nem consumer felhasználás, amivel nincs is baj. Ez egy letisztult lap erős vrm-el, ami kiszolgálja a felhasználók 90-95%at. Téged nem, így más speciel rendelkező lapot vásárolsz. Szerencsére van, bízzunk benne lesz ezután is.
-
MZsoltee
veterán
A mai felhasználás mellett egyre kevesebb portra van szükség.
1-2 SSD, vinyo lassan dísz. 1-2 TB port, meg wifi, pár usb csati a bill egernek esetleg egy jobb lan, integrált hangkártya és kész is van egy lap.Minden is vezetéknélküli és online. Nem tudom ki mit és mennyit nyomtat, de pl én elajandekoztam a nyomtatót is. Egér bill vezetékes. A ház előlapi csatijara rakok ritkán egy pendrive-ot ha biost akarok frissíteni. A nas-on van minden adat azt a házon belül minden is eléri. Van rajta usb csati, azon lóg, ha kell meg egy külső vinyo. Ha valami kell az meg felhőben, mindenről is elérem.
Ez olyan mint a nosztalgikus cd dvd lemez meghajtó, amit manapság csak a hangulat miatt használnak páran. Sokkal jobb megoldások vannak ma már.
Ha meg kell valakinek több usb, akkor ott egy hub. Azt elég egyszer megvenni és lehet vinni a kovetkezo lapra is. Nem tipikus hogy egyszerre nagy adatmennyiséget usb-s eszközökön mozgatnak valaki. Erre már ott az internet.
Tök jó a 10Gbe halokartya is csak mibe kerül egy olyan hálózati eszköz aminek a lan portjai és a WAN is 10GBE? Meg ugye mit kell mozgatni hozzá, hogy ez ki is legyen használva. Tipikus ez? Szerintem nem.
Ma már egy telefon szint elég a legtöbb nem geming felhasználásra. Az alap office-ra is. Ha ez kevés, akkor kell rám, erősebb CPU és VGA, esetleg gyorsabb háttértár.
-
MZsoltee
veterán
Érdekes, hogy ilyen új lapon jönnek ki a 600as chipkészlettel. Úgy látszik tényleg semmi előrelépés nem lesz az új sorozattal. Ha nem lenne már egy jó B650-es lapom, akkor az árát még nem tudva tök jó letisztult lapnak tűnik mindennel, amire szükség lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest