Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dikri

aktív tag

válasz petymeg #17 üzenetére

Nem teljesen értem a problémád.
    Maga az autentikátor csak 1db 6számjegyű kódot generál és 30 másodpercenként ugrik és ad egy új kódot. Ha te 3db kódot is látsz egyszerre 3 külön sorban, akkor véletlenül 3x vitted fel az alkalmazásba, amiből értelemszerüen csak az egyik érvényes, mivel a következő rögzítésével felülírtad az elöző érvényességét.
    Remélem jól értettem amit írtál.

Viszont nekem is van problémám. Én már elég régota használom a programot, különböző helyeken. Egy biztonsági mentést (exportálást) akartam volna csinálni, ami nem működik. Ha exportálásnál 1db vonalkódba tenném a több helyre szóló kódokat, akkor ha másik telefonon fotoznám a kodót egyszerüen fel sem ismeri. Ha egyenként exportálnám, úgy már felismeri a hitelesítő, csak éppen nem működik, mivel nem viszi fel a kódot....
    Én pedig attól, hogy google fiokba mentsem idegenkedek, mert pont a program biztonsága veszik el. Hiszen akkor bőven elég ha a második hitelesítő faktort mailre állítom (itt nem ügyfélkapú+-ra gondolok, ott ez nem opció). Mert ha feltörik a mailt, akkor a kódokat is megszerzik. Viszont a telefonon gyakorlatilag hardverkulcsként működik.

De így ez elég gáz, hogy nem lehet exportálni. Valakinél működik az exportálás?

Új hozzászólás Aktív témák