- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgb87
tag
válasz
Kenny_B
üzenetére
A félrefordítás tényleg durva, se sztem Tóth Tamás Boldizsár tényleg fantasztikus munkát végzett a könyv fordításával, sztem remekül visszaadta Jo munkáját. A filmben sincs félrefordítás, sztem, már csak azért sem, mert a filmhez is TTB csinálta a magyar szöveget.

Amúgy a film szuper, tényleg jól eltalálták, az eddigi 3 film nem tetszett, de ez
, még a néhány történeti átalakítást is megbocsátom! -
piqla
őstag
válasz
Kenny_B
üzenetére
teny, hogy vannak GAZ dolgok, mint pl. ez a felreforditas. de ez a ''magyarok mindent elszurnak'' egy kisse eltulzott kijelentes.
egyebkent szerintem (!) jo lett a hp-szinkron, nekem jobban tetszik magyarul mind a konyv, mind a film.
az meg csak mellekes, (es nem csak az en velemenyem), hogy Mo.-n vilagszinvonalu hangjaink vannak, sokszor a studiok mondjak, hogy bizonyos hangok jobban passzolnak a szineszekhez, mint az o eredeti hangja. (legutob: szex es new york: carrie, miranda.)
abban viszont termeszetesen igazad van, hogy a forditok neha
dolgokat muvelnel...
azonban toth tamas boldizsar szerintem zsenialisan oldotta meg a dolgokat eddig, ugyhogy egy ( ketto? harom? )
neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assetto Corsa Rally
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Autós topik
- Fűnyíró topik
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 27% - MSI G255PF E2 Monitor! 1920x1080 / 1ms / 180Hz / FreeSync !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

,