- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vérnyomásfigyelést is ígér az Oppo Watch X3
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddgi
aktív tag
Spoiler Szerintem is. El tudom képzelni, hogy D. amikor azt mondta; -kérlek...! - erre a veszekedésre hívta fel Piton figyelmét. D. még Malfoy életeét is meg akarta menteni, nemhogy Potterét. Piton, aki D. után messze a legintelligensebb mindenki közül, nem létezik hogy nem vette észre azt, hogy
2=kettő seprű áll a falnak támasztva... stb. Szerintem is erre mondta, hogy ezt nem tudja megtenni. ( ...ha arra kerül a sor) A fő cél ugyanis Harry megmentése, és Woldemort elpusztítása. Megérzés: Szvsz Piton is szerelmes volt Harry mamájába, hisz márcsak a közös bájitaltanban nyújtott különleges képességeik miatt is fel kellett figyelniük egymásra, ( hacsak nincs itt is még valami + összefüggés?) emiatt szvsz egyrészt útálhatja is Harryt, meg közben meg is akarhatja bármi áron védeni is...
Ez pl magyarázhatná a megtérését, - ugye a vetélytárs halálát azt kívánhatta, de a szerelme elpusztítása könyörtelen ellenségévé tehette Voldemortnak. Talán ezért bízott benne feltétlenül, és szvsz helyesen D.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Samsung kuponkunyeráló
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- BMW topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Transcend 128GB M.2 SSD // Számla // Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest