Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lolly
csendes tag
-
Lolly
csendes tag
válasz
krisztimilan
üzenetére
Én úgy emlékszem, ha teljesítetted a feladatot és visszamész Harry ládájához, ott felajánlja a lehetőséget, hogy levedd a köpenyt

-
Lolly
csendes tag
Jó reggelt
Nekem az egész mozgása egy rémálom volt, de ennek ellenére nagyon tetszett a játék. Amikor nem megy a varázslás, akkor olyan tárgyra próbálsz célozni, ami ha rá mész kivillan? Nekem például ez volt az egyik hibám, hogy mozgatta a kezét, aztán mire varázsoltam már nem is oda mutatott. 
-
Lolly
csendes tag
Szóval akkor a történeti szál ennyi volt? Hát elég hülyén van így vége..
Peti talán nézd meg a többi udvart, esetleg ugorj a következő küldetésre, hátha út közben találkozol velük valahol.. Sajnos nem emlékszem, hogy hol találkoztam velük..
Kriszti, nekünk például csomószor nem indult el, de mi kikapcsoltuk a gépet, aztán vissza, volt, hogy háromszor is és utána simán elindult. Esetleg próbáld ki. Érdekes, de újraindítással nem működött
Biztos, hogy nagyterem előtti udvar? Én úgy emlékszem, hogy átváltoztatástan, és csak akkor mentek a Szükség Szobájába, amikor segítettem nekik elrejteni a csónakházban a tűzijátékot vagy mit..
[Szerkesztve] -
Lolly
csendes tag
Valaki nem tudna nekem is segíteni? Ha nincs feladat, akkor vége a játéknak? De akkor miért írja ki, hogy kaland 61%?
Vagy mindent fel kell fedezni meg ilyenek? 
-
Lolly
csendes tag
Ügyes vagy Peti
Ha jól emlékszem a Szükség Szobájában Hermione mutatja meg a Reductot, de ebben azért nem vagyok teljesen biztos. Freddel meg George-dzsal mit kell csinálnod? Ha még nem találkoztál velük, akkor az Átváltoztatás udvaron vannak, vagy valamelyik másikon, és ők tanítanak meg párbajozni.. Bimbánál meg el kell menni Neville-hez, aki a Szükség Szobájában van és tőle kell elkérni a könyvet. Ő majd visszaküld a klubhelyiségbe és aztán simán megírod a dogát 
Sok sikert Peti
-
Lolly
csendes tag
Jah, Pitonhoz addig nem tudsz bemenni, még nem írod meg a dolgozatot, ehhez kell a könyvtárból a könyv, a zárolt részben van, teljesen egyedül egy polcon. Felveszed, aztán mindjárt mehetsz is Pitonhoz. McGalagony pedig az Átváltoztatás-terem előtt van, legalábbis nekem ott volt. Umbrigde-nél van feladat? Nekem csak a büntetés rémlik, meg hogy el kell terelni a figyelmét, hogy elhozz valamit..
Az én gondomra nem tud senki semmit?
Amúgy Umbrigde úgy emlékszem nem ad feladatot, de Bimba meg Flitwick igen
Náluk próbálkozzatok 
[Szerkesztve] -
Lolly
csendes tag
Helló!
A magyarban Pironitozni kell, de mondjuk mindegy. Ha jobb egérgombot nyomtok, akkor a többiek is előveszik a pálcájukat és segítenek, amúgy folyamatosan égetni kell, mozgatni az egeret, különben tényleg visszanő.
-
Lolly
csendes tag
Helló!
Luna cuccai:
1) Nagyteremben az asztalon van egy kék pulcsi
2) Újság, annál a portrénál, ahol Volo futurus unus a jelszó (van ott egy szekrény meg bőrönd, sajna nem tudom a nevét)
3) Könyvtárban az asztalon egy medvefej
4) Luna cipői, azt hiszem, hogy az óratorony udvaron (ahogy mész Hagridhoz, meg a bagolyházhoz
5) A bejárat melletti udvaron kell a faleveleket sepregetni és az egyik kupac alatt van
Valaki tart már ott, hogy minden feladatot teljesített (mobilmocsarak, hangszórók elhallgattatása stb.) meg megkereste Luna cuccait is, de utána nincs feladat. Mit kell csinálni? Vagy itt vége is van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rackszekrény - APC NetShelter SX 48U, Fekete, 2258H x 600W x 1070D mm TAA
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Új Fehér Gamer Gép - ASRock X870, Ryzen 7 9800X3D, 64GB DDR5, RX 9070 XT 16GB, 1TB SSD, 1000W
- Intel Xeon E3-1265L v3 (4 mag / 8 szál / 45W ) // 32 GB DDR3 (4X8GB) // ASRock Z97M Anniversary
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz RyzenAI9 HX370 32GB 2TB RTX 5070Ti 12GB W11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A gorkóra nem emlékszem, de a Pitonhoz a könyvtárba kell menni és a zárolt részen van a könyv, tök egyedül egy polcon. Filiushoz vagy Nevilletől kell könyvet kérni, vagy azt kell leszedni a polc tetejéről vagy más tényleg rosszul emlékszem..