- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Technoman
őstag
Nézegetem az XL vs 8 Pro összehasonlító tesztjeit a Yt-on.
Hááááát, akkora nagy különbség nincs. Ok, kicsit jobb az új, de jelenleg árban ugye majd' duplája a réginek. Tudom, az szürke, mint Gandalf, ez meg hivatalos. De akkor is... -
Brut
tag
válasz Feri1990 #345 üzenetére
Az egy állandó készülék beszámítási ajánlat. Olyan mint az emag-rejoy.
A magyar verzió szerintem egy egyszeri bármilyen telefon beszámítási esetén érvényes 80k-s visszatérítés. Kizárólag Pixel 9 szériára.
"
A boltban:
Ugorj be az egyik boltunkba.
Hozd el az öreg készülékedet.
A boltban jóváírják a készülékbeszámítási bónuszt a megrendelésed végösszegéhez."[ Szerkesztve ]
-
Feri1990
tag
válasz TaylorPro #343 üzenetére
alza.cz-n is uez a bonusz akcio van, de ott irják részletesen h telefontól függ h mennyit adnak érte. Van is egy szofisztikáltabb form ahol megbecsülik a beírt infók alapján az árat, de írják h a beérkezés és átvizsgálás után lesz végleges ár. :( Kétlem, hogy a magyar ettől eltér.
-
Hamory1
kezdő
Nálam a megrendelésnél ( 9 Pro XL) módósított az Alza. A konkrét szállítás nap eltűnt.... Valszeg a jövő hét is bizonytalan. Viszont a 8 Pro 128- at 299.900- ért be rendeltem, holnap veszem is át. Meglátjuk, h melyik marad .
-
Sancza
tag
válasz ilyen_85 #340 üzenetére
Mivel PDF a kampány feltételeit tartalmazza, és nincs benne hivatkozás más külső szabályzatra, nincs benne egy sor se arról milyen telefon adható le, ezért szerintem bármilyen telefont be lehet számíttatni. De igazából majd akkor derül ki mikor leadom.
Én most megrendeltem p9pro xl-t, kíváncsi leszek rá nagyon, egy sima P7 -et fog váltani (persze beszámíttatni nem a P7et fogom, azt majd eladom , van itthon egy régi nexus telefon, majd azt leadom) -
ilyen_85
senior tag
Én #286 Hamory1 hozzászólása után néztem az alza oldalát és akkor a pdf már elérhető volt, csak nem volt benne kb semmi hasznos. Engem is az érdekelt volna, hogy mit lehet beszámittatni.
A support ticket-em is 17:17-kor jött létre, amiben rákérdeztem az Alzánál, hogy mit számitanak be. Kár, hogy azóta se reagáltak rá. Pedig az oldalukon úgy látom, hogy már 2 éve is volt hasonló akciójuk, azt várnám, hogy van már tapasztalatuk vele.
jövő héten csütörtökön már nálam lesz P9P XL, és a S24U lesz az ellenfél...
Én egy iphone 15 pro max-al fogom összehasonlitani. Életem első iphone-ja, de nagyon megbántam. Remélem nem lesz sokkal rosszabb a Pixel 9 Pro XL, mert akkor már adom is el
[ Szerkesztve ]
-
Sancza
tag
válasz Feri1990 #336 üzenetére
semmilyen kapcsolatban nem vagyok velük
csak elolvastam az Alza oldalán megjelent szabályzatot, amit Te is megtehetszilyen_85: nem volt elérhető! vagy lehet korábban elérhető volt az oldal DE tegnap délután és még ma délben is az Alzán a "További információ" link az Alza főoldalára vitt, azaz egyáltalán nem volt elérhető a készülékbeszámítással kapcsolatos oldal, ahol az szabályzat is elérhető
[ Szerkesztve ]
-
-
ilyen_85
senior tag
válasz baal-amiga #310 üzenetére
Van egy régi telefon még a hugomé volt, most bekapcsoltam, hogy működik-e még, ha igen ezt számoltatnám be az Alzával, azt hiszem nem is kell többet hozzáfűzni a témához:
Amint bekapcsoltam elkezdett sikoltozni az adguard... -
Hamory1
kezdő
Alzában a 9 Pro XL 256-os verziója elfogyott. Dupla tárhellyel ugye az 512. 512 van, vagyis az 1024 GB.
-
Sancza
tag
válasz anarkigabi #317 üzenetére
-
MMiklos86
csendes tag
válasz janeszgol #209 üzenetére
Sajnos ennyire nem fekete-fehér a kép. Sokáig használtam Samsung Note 10 Plus-ot. Ha hosszabb ideig néztem (nem tíz percig, de mondjuk egy-másfél órát), nagyon elfáradt a szemem, néha még a fejem is fájt. Gondoltam, hogy ez így normális, elvégre mégis egy relatív kicsi kijelző előtt bambulok és elmúltam 30.
Aztán lecseréltem a telefont és a OnePlus 11 esetén nem jött elő ugyanez. Vidáman megnéztem rajta egy filmet és semmi gond. Noha első ránézésre rosszabb volt a kijelzője, mint Samunak. Utánaolvastam a dolognak és szerintem a PWM a ludas. Notebookcheck szerint Samué 122,5-250Hz, a OnePlus-e 257-361Hz. Jelentős különbség.
Nem tudom, mennyire számítok érzékenynek, mert a Note-ot is tudtam használni talán négy évig, más 240Hz-es telefont is tudnék, de felhasználói élményben nagy a különbség. Ez kilőtte nálam a Pixel 9-et, pedig amúgy tetszik.
-
doooo
veterán
A Tensor rendszeresen gyengébb minden aktuális csúcs-Exynosnál, tehát eddig sem volt köze a Samsungnak hozzá ilyen szempontból. Nem lehet valamit rájuk fogni, ha a sajátjuk mindig sokkal jobban szerepel.
Ugyanakkor tény, hogy az idén az Exynos tényleg rendben van minden szempontból, csak ugye ez nem garancia, hogy itt is így lesz, lévén eddig sem egyeztek meg a dolgok (a modemen kívül).
Várjuk meg a teszteket. -
tms+
aktív tag
szerintem itt a legnagyobb kérdés, hogy mennyire melegszik a telefon a Tensor chip és az erős fényerő miatt, viszont erre még nincs válasz, nincsenek tesztek, és felhasználók pláne
azért a korábbiakban nem a legjobb volt a Pixelek hőkezelése tudtommal
Pixel 9 Pro & Galaxy S24 Ultra | Watch4 44mm | Buds Pro
-
PeteePeti
őstag
Gps/tűző nap/eső/atomvillanásra miért nem hagyod meg inkább a régit? Én féltenék egy alsó hangon is fél milliós készüléket a te munkakörödben!
OnePlus 13 5G 16/512 Black | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Ganzer
aktív tag
Gondolkozok egy 9 pro xl-en.. Bringás Wolt futárként használnám intenzív gps/tűző nap/esőben. Mennyire állná ez a sarat?
Mondjuk a jelenlegi Samu a52s 5g bírja ezt, akkor gyanítom egy prémium teló is? Szerintetek? -
janeszgol
félisten
válasz anarkigabi #317 üzenetére
Ha ez gondot okoz nekik, én nem biztos, hogy rájuk bíznék 4-5 százezer forintot.
-
anarkigabi
csendes újonc
-
*RLaci*
addikt
A nap vicce
-
consono
nagyúr
válasz tomboy0013 #311 üzenetére
Akkor nem csak velem van baj Mondjuk szomorú, hogy annyi lehetőségünk van csak, hogy dönthetünk ki kémkedjen utánunk...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
tomboy0013
veterán
Te csak picit?
-
Predatorr
őstag
válasz tomboy0013 #299 üzenetére
251e-ért már elfogadható legalább 512GB tárhellyel, akkor pont megvan még 3 év gar.
[ Szerkesztve ]
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
--HARDCORE--
senior tag
PIXEL 9 PRO XXS (~5,5-5,9") rendel szögletes, lapos kivitelben microSDvel 4edáron.
Nincs? Viszlát! Píz megmarad. -
Hamory1
kezdő
válasz tomboy0013 #299 üzenetére
A 8 Pro viszont nem lett nagyon olcsóbb...