Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Üdvözöllek!
Ha abból a hat emberből csak egy válaszolt, akkor csak az az egy szeretne itt eladni, mert válaszolt?
Nem nagyon hinném! Tegnap olvastam ezt az írást és egy nagy halom alaplapos hirdetést láttam! Rengeteg van! Lehet, hogy nem jó helyen keresel? Alaplapok keresése
Bőven van választék...A jelenlegi problémádat ITT tudod felvetni, mert egy probléma miatt nem szokás új topikot nyitni! Ott kérdezz, mert ez hamarosan záródni fog!
-
name
csendes tag
Helo!
Félkonfigot keresnék hardveraprón.
Kb 1 hete nézegetem a hirdetéseket. 6 emberből 1 válaszolt. Ha felraknak valamit 1-2 óra múlva eltűnik. Valaki folyamatosan megveszi? Vagy ennyire veszik a lapokat?
Ennek így nem sok értelme van...
Aktív témák
Aktív témák
- Wuthering Waves
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Marathon (2025)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- PlayStation 5
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Robotporszívók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ASUS H170-PRO + i7-6700 4C/8T - DDR4 - I/O shield - Külön is
- CORSAIR Vengeance RGB 32GB (2 x 16GB) 288-Pin PC RAM DDR5 6400 (PC5 51200) memória
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Patriot Viper Extreme 5 RGB 2x16GB 7800 MHz CL38 - 7 év gari!
- Laptop ramok DDR5 8Gb 4800Mhz SK Hynix / Samsung, akár nagy tételben is, mennyiségi kedvezmény van!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem nagyon hinném! Tegnap olvastam ezt az írást és egy nagy halom alaplapos hirdetést láttam! Rengeteg van! Lehet, hogy nem jó helyen keresel?