- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rendzso
tag
válasz
turbobusa #2415 üzenetére
Én rozsdamentes keverőtálba szoktam lisztezett konyharuhát tenni. Van belőlük sok méret, biztos találni megfelelőt. Sütni pedig sima sötőben, előmelegített fém tálban, 30 perc fedővel, utána fedő le és készre. Gőzfonkció helyettesítő
Nem tudom milyen kenyeret tervezel, de Szabi a péknek elérhető youtubeon egy sorozata a kovász nevelésről, és a végén süt is vele. Jó tippeket ad az egész sorozatban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Escape from Tarkov
- Fotók, videók mobillal
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest