Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmxbandita
tag
válasz
gergo5991
üzenetére
Én is így voltam a szarvasi fiordilatte-vel... annyian írták pizzás csoportokban, hogy köröket ver mindenre, na mondom bemegyek a metroba, vettem is 2x1 kilót... háát... alig vártam, hogy végre elfogyjon... nem azt mondom, hogy rossz, hanem ahogy te is írod, gumis volt. Nekem sokkal jobban passzol az aldis cucina nobile pizza mozzarella a nápolyi pizzához. (Aztán lehet ezt csak azért érzem így, mert már azt szoktam meg
)Fagyasztom én is ezerrel, mindig van 1-2 kiló a fagyóban, és igen, a frissel ellentétben felhasználás előtt hagyni kell megszabadulni a levétől

Gorgonzolából pedig szintén leragadtam az aldisnál, szerintem is tök rendben van.
A kész muttis pizzaszósznak számodra nem túl erős a fűszerezése? Én vettem egyet kipróbálásra, és olyan... mirelitpizza ízt adott az egésznek, nem tudom máshogy jellemezni
Maradtam inkább a hámozott paradicsom + só + bazsalikom szósznál. -
Ferike81
senior tag
válasz
gergo5991
üzenetére
Van rengeteg elég béna fior di latte, ez igaz, de azért van sok nagyon jó. Amelyik savóban vagy sós vízben van csomagolva az szinte mind jó, a szárazon csomagoltban szerintem a Monteverdi ami egész jó. Próbálj meg olasz gyártótól venni. Nagyon jó bivalymozzarellák is vannak. Ezek is teljesen tejszínszerűvé olvadnak. Kihűlve sem lesz rágós.
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
sz.zs.