- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacee90
tag
Sziasztok !
Aki ismerős a QLab szoftver használatában kérem írjon nekem egy privát üzenetet !
Köszönöm előre is ! -
Pacee90
tag
Sziasztok !
Életem első zenekar hangosítására készülök. Színházban dolgozom már egy ideje, új vagyok a szakmában, általában mindig prózai darabot szoktam kapni , amiben cd bejátszások maximum pár mikroport játszik.
A zenekar egy dob cuccból,egy szintiből,egy hegedűből,két gitárból és 3 énekesből fog állni. Bármilyen szakmai tippet, tanácsot szívesen vennék,ha valaki írna nekem hogy mire érdemes oda figyelni egy zenekari hangosításnál (EQ,Compressor stb.) Egy Yamaha M7CL-en fogom lekeverni a koncertet.
Előre is köszönöm és remélem nem gáz,hogy ezt ide beírtam -
Pacee90
tag
válasz
rootkiller #1597 üzenetére
Szívemből szóltál
-
Pacee90
tag
Köszi srácok !
-
Pacee90
tag
Tudtok ajánlani valamilyen bejátszó programot Mac-re,amivel a cd lejátszót lehet helyettesíteni?
-
Pacee90
tag
válasz
rootkiller #1573 üzenetére
Előre is köszönöm !
-
Pacee90
tag
Sziasztok ! Nem tudom,hogy jó helyre írok e a problémámmal,ha nem akkor elnézést kérek ! Színházi hangtechnikus vagyok és hang effektekre lenne szükségem, konkrétan robbanásokat keresek. Köszönöm előre is a segítséget !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged