- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbkoko
csendes tag
Hello!
2 kérdésem lenne:
Fülhalgatot milyen ellenálással lehet halkitani, ill. elég csak az egyik vezetéket, vagy mind 2ot ellenállásra kapcsolni(fél pár füles csak)?
2#
A hangkártyát lehet szoftveresen 5.1 essé tenni, vagy nagy marhaságot mondtam?
Kösz -
Kbkoko
csendes tag
Én is ugy gomdoltam az ujat, hogy keritek egy hasznáétat, de ez inkább akkor jöhet szóba, ha nem találok, lyan kapcs. rajzot, amit én is meg tudok csinálni(nehéz lesz...)
Vagy keresek egy használt boltban egy használt hifit, és azt megpropálom megbuherálni.
Csak a vizsgaidöszak...nincs mese...
Kösz! -
Kbkoko
csendes tag
Öööö.
A tipusa vmi Aiwa.De olyat nemlehet, hogy ujat veszek...És mi lesz a bütykoléssel?Meg ''ujat'' venni azért nem 2 fillér.Meg mennyivel jobb a saját készitésü kütyüted hallgatni.
Amugy köszönöm a sok hasznos infot, de még légyszives abban segitsetek, hogy RIAA korrektort lehet-e kapni magában, ha nem tudtok-e vmi EGYSZERŰ kapcsolási rajzot hozzá?
És egy off topic:
Villanymotor fordulatszámát potm-rel lehet szabályozni-e, ha igen, soros, vagy párhuzamosan?
Köszönöm a sol hasznos infót! -
Kbkoko
csendes tag
Jogos!
Az 5 eret a régi erösitöjébe kell bedugni, azzal játssza, csak apám kérte, hogy az uj hifi mellett maradjon LP lejátszó.A 2 ér tuti hogy táp, mert müxik 12 V-tal.Szóval adapterrel megy szépen.És a vágyam az lenne, hogy rákötöm az AUXra, vagy vmi, és gyakorlatilag lenne egy önálló lemezjátszó.Mint egy rohadt nagy discman.
Amit mondtál, pedig gözöm sincs, micsoda -
Kbkoko
csendes tag
Hello!
Itt biztosan tudtok segiteni!
Van egy régebbi lemezlejátszó.Lóg belöle egy öteres kábel.Abból kettö az áram,3 pedig a hang.Kitaltam, hogy mi melyik, rákötöttem a hifi AUX bemenetre, de meg sem mukkan!
Most akkor mi?
Kössz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest