- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
MineFox54
őstag
válasz
campers #1649 üzenetére
Szia! A dB-k nagyon jó kis sugárzók, én ennyiért megvenném.
A LD Systems-t is nagyon szeretik.
RH hangos, de a hangja rossz, kb ugyanez a reloop is. A Skytecet a dB-vel egy lapon sem szabad említeni! Az a leghitványabb kínai szutyok. Auna, SAL, MNC, Skytec, ezek mind hulladékok. -
DjKoxi
senior tag
válasz
campers #1647 üzenetére
Szia!
Nekem van két ugyanolyan hangfalam mint az Rh sound, csak Sound - sation névvel. Pár hete faház alatt ezekkel buliztunk, laptopról a fejhallgató kimenetéről hajtottuk, és teljesen vállalható hangja van. Mély is volt és a magas driver is kellemesen szól. Hangerő is több mint elég. Aztán később veszel hozzá egy aktív szubot ha kevesled a mély tartományt. Az udvarunk elég nagy, ott sem vall szégyent.
Nem tudom merre laksz, ha közel akkor meghallgathatod nálam.Bp. már látom, az messze van
-
válasz
campers #1644 üzenetére
Ennyiért jó eséllyel csak két használt aktív hangsugárzó fog kijönni, illetve van néhány nagyon kedvező árú szett, de én azokban így ránézésre nem bíznék nagyon, szal azt meg kellene hallgatni.
Néhány példa:
- Aktív PA hangfal szett, MPA M.I.L.L.Y. 2.0 MK III
- LD DAVE8XS
Használt motyók esetében itt érdemes szétnézni: http://djborze.hu/ de én ragaszkodnék a személyes megtekintéshez, meghallgatáshoz
- SKYTEC aktív hangfal
- ALTO PS5HA aktív 15" hangfal
- Db cromo 12+
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged