- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
rootkiller
őstag
válasz
SunMount3r #1482 üzenetére
Azt mondja a kolléga akinek UMC404HD van hogy Smaart-tal megmértek egy RME, egy Scarlet kártyát meg a Behringert fázistolás/átvitel fronton és a Behri jobb volt mint a Scarlet. Azt mondja volt Scarlet-je és beszart az egyik csatornája csak úgy.
-
rootkiller
őstag
válasz
SunMount3r #1482 üzenetére
Nem érted! Quad Capture-ről van szó aminek a DC EX a kistesója. Az volt a szándékom vele hogy mivel újabb és USB-s havernak legyen tovább jó a cucc. Aztán ez be is igazolódott. Win7 Home volt neki, aztán amikor vett még 16GB ramot a gépbe az nem támogatta. Jól van, rakjuk fel az ingyenes Win10-et, minden ment neki csak az FA-66 meg a midibillentyűzete nem. Vett is egy új hangkártyát.
A Scarlet mizériáról én is hallottam gitár ügyben. Ha hangerő helyett gain-t használsz akkor kapásból megértem mire gondolsz.
Igazából én kizárnám az összes Scarlet kártyát és a Roland DC EX/QC-t is. A solo-n ciki az aszimmetrikus RCA kimenet. Számomra még mindig a Behringer tűnik a legjobbnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debian GNU/Linux
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 256GB FHD+ 1 év garancia
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest