- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiss66
senior tag
válasz
shalafi66 #487 üzenetére
A mostani 1996-os VW Polo Classic-omba jók ezek a Pio-k, amit most vettem. Viszont, ha vennék később(összegyűjtögetődik rá a mani) egy Honda Accord Sedan-t 8.generációst, abba már egy komoly hangrendszert terveznék.
Lehetne egy ilyen, mint a fotón. Na, de hány ilyen kéne bele, meg még mik. Mélyek is kellenének. Ez tudja a közepet és a magasat? Hova lehet egy ilyet tenni egy Honda Accord Sedan-ba és mennyit, első két ajtó és kalaptartó? Egy komplett rendszert fel tudnál vázolni? És egy hozzá való autórádiót/USB-st/ -
attiss66
senior tag
válasz
shalafi66 #485 üzenetére
Ezekkel jobban jártam volna hangilag? Hertz X 130 koax hangszóró/60-21000Hz/ [link] Hertz X 690 ovál hangszóró /45-22000Hz/[link] . Nem tudják azokat a mélyeket, mint a Hertz-ek. Mennyire lehet kihallani a különbséget egy kocsiban?!
Mindkettő impregnált papír membrán, de a széleket nem tudtam kihámozni(fotóról se nagyon lehet megállapítani) a leírásból, hogy miből vannak. Lehet az is textil, vagy inkább gumi perem, vagy habosított gumi?
A pioneer-ok oválja /32-32000 Hz/, az ajtóba való /33-24000 Hz/ mindkettő Polypropilén membrán, textil peremmel. -
attiss66
senior tag
válasz
shalafi66 #482 üzenetére
Megérkezett a foxpostba a hangszóró. Vagyis a hangszórók, mind a két pár. Előre az ajtóba is és a kalaptartóba valók. Még jó, hogy az 50l-es túrahátizsákomat vittem/ amit detektorozáshoz használok leginkább/, másképp nem tudtam volna elhozni mindent, még vásárolni való is volt.
Ezt cseréltem. Kétutas Pioneer TS-A6958 [link] és persze a hozzá való ajtós hangszórókat is.
Erre. Háromutas Pioneer TS-G6930F [link] és háromutas Pioneer TS-G1330F [link] -re. 2000-ben lettek beszerelve a kocsiba a 6958-ak. A szélek valami vászonszerűből vannak/a mostani újak is/, zörögnek, mint a sárhányó, ha az ember hajlítgatja. Gondolom ez a hanghoz is hozzáadódott.
Ezek az új hangszórók szépen szólnak a rendszerben/de gondolom még javulni is fognak, mert kell egy kis bejáratás minden új hangszórónak ugyebár/ . A mágnesük a régieknek, szemmel láthatóan nagyobb. Úgy odakapja a csavarhúzót, mint a huzat. Akkor ez minőségi visszaesés, hogy jóval kisebbek lettek a mágnesek az újabb hangszórókon?, pedig 400W van ráírva, a régi meg 200W-os.
Most összehasonlítva az oválokat pl, ha mind a kettő új lenne, és össze lenne hasonlítva hangzásban, melyik szólna jobban? Nem tudták volna azokat a mágneseket nagyobbra gyártani a mostaniakban? Spórolás? Vagy egyéb? Vagy nem lényeg?
-
attiss66
senior tag
válasz
shalafi66 #480 üzenetére
Ja, köszi, de akkor nem jól fogalmaztam.
Tehát a papírdoboz mérete érdekelne, amiben szállítják, a gyári papírdoboza. Mivelhogy kerékpárral,hátizsákkal akarok a foxposthoz menni a csomagért, és tudni kéne , hogy milyen a csomagolása mérete/hogy elférjen a hátizsákban. Mert gondolom nem ajánlatos kibontani a csomagot/hogy elférjenek a hangszórók a hátizsákban/, mert sérülhetnek a membránok pl.
-
attiss66
senior tag
Hello! Van valakinek tippje arra, hogy hogyan lehetne ennek az autós hangszórópárnak a dobozméretét megtudni? Pioneer TS-G6930F [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest